کد خبر: ۷۹۹۱۰۳
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۲
تعداد بازدید: ۲۵۴
علی اکبر صالحی رییس سازمان انرژی اتمی گفت: ما اگر بخواهیم و اراده باشد و از برجام بیرون بیاییم ۴ روزه غنی‌سازی ۲۰ درصد را شروع می‌کنیم اما الان هم اورانیوم غنی شده تا ۲۰ درصد داریم. ما می‌گوییم ۲۰ درصد ذخیره داریم و توان بالقوه مان را در صنعت هسته‌آی داریم و اگر نمی‌خواهند برمی‌گردیم به آن شرایط.
صالحی: اگر از برجام بیرون بیاییم، می‌توانیم ۴ روزه غنی‌سازی ۲۰ درصد را از سر بگیریم

رییس سازمان انرژی اتمی گفت: اگر اراده باشد و از برجام بیرون بیاییم علاوه بر شروع غنی‌سازی ۲۰ درصد در ۴ روز، می‌توانیم مقدمات راه اندازی کارخانه تولید فلز اورانیوم را هم فراهم کنیم.

به گزارش خبرداغ به نقل از «انتخاب»؛ علی اکبر صالحی گفت: ما اگر بخواهیم، درجه غنی سازی‌مان را فورا می‌توانیم بالا ببریم، اگر بخواهیم فوری می‌توانیم حجم انباشته مواد غنی‌سازی را بالا ببریم و مقدمات کارخانه تولید فلز اورانیوم را هم فراهم کنیم.

وی در گفت‌وگو با خبرگزاری صدا و سیما گفت: ما اگر بخواهیم و اراده باشد و از برجام بیرون بیاییم ۴ روزه غنی‌سازی ۲۰ درصد را شروع می‌کنیم اما الان هم اورانیوم غنی شده تا ۲۰ درصد داریم. ما می‌گوییم ۲۰ درصد ذخیره داریم و توان بالقوه مان را در صنعت هسته‌آی داریم و اگر نمی‌خواهند برمی‌گردیم به آن شرایط.

رییس سازمان انرژی اتمی چند روز پیش در ادامه صحبت‌های فوق به خبرگزاری صدا و سیما گفته بود: ایران برای نخستین بار موفق شد طراحی سوخت مدرن ۲۰ درصد برای استفاده در راکتور تهران را آغاز کند.

بر اساس اعلام صالحی اقدامات اولیه برای طراحی سوخت مدرن ۲۰ درصد آغاز شده است و کشور در آستانه آن قرار دارد؛ محصولی که با سوخت ۲۰ درصد قبلی متفاوت است و شکل آن عوض می‌شود و راندمانش بالا می‌رود.

وی گفته بود که هر راکتوری مانند راکتور تهران ساخته شود قادر به تامین سوخت آن از این طریق هستیم.

معاون رییس‌جمهور هم‌چنین گفت که تامین سوخت و ساخت اتاق کنترل از گلوگاه‌های اصلی در ساخت راکتور است و اکنون طراحی راکتور برای متخصصان کشورمان، کاری بسیار ممکن شده است.

صالحی اضافه کرد: راکتور هسته‌ای تهران تاکنون با سوخت قدیم کار می‌کرد اما سوخت مدرن، بهره‌وری راکتور را افزایش می‌دهد.

رییس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه دانش هسته‌ای را مهار کرده‌ایم افزود: در دانش و صنعت هسته‌ای آن قدر پیشرفت کرده‌ایم که به جای مهندسی معکوس و استفاده از طراحی دیگران، خودمان می‌توانیم سوخت جدید طراحی کنیم که این دستاوردی بزرگ برای کشور است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: