کد خبر: ۷۹۸۴۱۷
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۸:۲۹
تعداد بازدید: ۵۴۲
فیصل مقداد معاون وزیر خارجه سوریه اعلام کرد که کشورش تماس با کردها در شمال این کشور را به دنبال تلاش ترکیه برای مداخله نظامی در این منطقه آغاز کرده است.
سوریه: تماس با کرد‌ها را آغاز کردیمبه گزارش خبرداغ به نقل از  ایرنا: فیصل مقداد معاون وزیر خارجه سوریه اعلام کرد که کشورش تماس با کردها در شمال این کشور را به دنبال تلاش ترکیه برای مداخله نظامی در این منطقه آغاز کرده است.

مقداد روز چهارشنبه گفت که چاره ای جز گفت و گو با گروه های کُرد وجود ندارد.

این مسئول سوری اطمینان داد که نیروهای بیگانه ای که در خاک سوریه حضور دارند، به زودی این کشور را ترک خواهند کرد.

در پی خروج نظامیان آمریکایی از سوریه، گمانه زنی ها برای آغاز عملیات نظامی ترکیه در این کشور افزایش یافته است.

پیش از این رجب طیب اردوغان رئیس جمهور ترکیه اعلام کرده بود که آنکارا آماده است عملیات نظامی را در منطقه شرقی رود فرات علیه نیروهای کرد مسلح در سوریه آغاز کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: