کد خبر: ۷۹۸۱۱۴
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۸
تعداد بازدید: ۳۰۲
پیشکسوت پرسپولیس می‌گوید نباید تیم‌هایی مانند یمن را دست کم گرفت.
درخشان: کیروش در خواب چه دیده که رویایش نیمه نهایی است؟به گزارش خبرداغ ، حمید درخشان، در خصوص اولین بازی تیم ملی در جام ملت های آسیا گفت: انشاالله که بازی را می بریم، بحث بردن که جای خود ولی باید با حساب و کتاب بازی کنیم. نبایدهیچ تیمی را دست کم بگیریم، فکر نکنیم که حریف دست و پا بسته است. در همین یکی دو روزه تیم هایی که حسابی روی آنها باز نمی کردند حساب جداگانه‌ای باید برایشان باز کنیم اینکه باید به یمن احترام گذاشت و باهوش و فکورانه با بازی کنیم تا بتوانیم سه امتیاز بازی را به ارمغان بیاوریم.

 

وی افزود: برای کیروش رویاست که به جمع چهار تیم آسیا برسد چون ایشان از این کارها نکرده، ولی تیم ما قهرمان شده رویای ما قهرمانی است. در گذشته با مربیان داخلی قهرمان شدیم و توانمان آنقدری است که قهرمان بشویم حالا اینکه کیروش در خواب چی دیده که رویایش رسیدن به چهار تیم است بحث دیگری دارد.

 

پیشکسوت فوتبال کشورمان در رابطه مدعیان قهرمانی جام ملت های آسیا گفت: کره جنوبی، ژاپن، عربستان شانس قهرمانی هستند و حتی استرالیا با وجود اینکه بازی اولش را باخته، باز هم شانس قهرمانی است اما در نهایت اما برای تیم ملی آرزوی موفقیت و قهرمانی در جام ملت ها را دارم.

 

ایلنا
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: