کد خبر: ۷۹۶۲۱۲
تاریخ انتشار: ۰۳ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۹
تعداد بازدید: ۳۷۵
سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال ایران با بیان اینکه همگروهی با عراق و یمن را به فال نیک می‌گیرد، گفت: خطرناکترین تیم در جام ملت‌های آسیا ایران است و ما لیاقت قهرمانی را داریم.
خطرناکترین تیم در جام ملت‌های آسیا تیم ملی ایران استبه گزارش خبرداغ به نقل از جام نیوز، حشمت مهاجرانی درباره پیش بینی اش از عملکرد تیم ملی فوتبال ایران در جام ملت های آسیا گفت: ۴۰ سال قبل هم در بازی های آسیایی در دیدار اول و دوم به عراق و یمن خوردیم. کاری به نتیجه ای که به دست آوردیم، ندارم. امسال بعد از ۴۰ سال دوباره به این دو تیم خورده ایم و این را به عنوان یک حادثه، پیام و خیریت می بینم که تیم ما لیاقت قهرمانی را دارد.


وی افزود: هیچ تیمی به اندازه ما لژیونر خارجی ندارد. لژیونر یعنی بازیکنی که در میادین بین المللی بازی می کند. خطرناکترین تیم جام ملت‌های آسیا، تیم ایران است و این امکان را دارد که قهرمان شود.


سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال ایران درباره اینکه تیم کشورمان در حال حاضر پتانسیل های خوبی برای قهرمانی از جمله ثبات کاری کارلوس کی‌روش را دارد، خاطرنشان کرد: الان بحث کی روش نیست. مربی نقش اساسی روی نیمکت دارد ولی پتانسیل فوتبال خودمان را هم باید در نظر بگیریم. الان سخت است بخواهید تیم را اَرنج کنید. در هر پست بازیکنان توانمندی داریم که اگر خدایی ناکرده اتفاقی رخ بدهد، جایگزین های خوبی به زمین می روند.


مهاجرانی ادامه داد: توقع ما زیاد نیست. اگر بگوییم از سد عراق و یمن بگذریم و در مراحل بعد به اردن بخوریم، برای ما که تیم و قدرت اول فوتبال آسیا هستیم، نباید مشکل باشد و باید به جمع ۴ تیم برتر برویم. هرچند فوتبال قابل پیش بینی نیست و اتفاقات زیادی در آن رخ می دهد.


وی تاکید کرد: اجازه بدهید برای اولین بار کلمه «باید» را در فوتبال به کار ببریم. ما باید به جمع ۴ تیم برویم و بتوانیم در نهایت قهرمان شویم. بازیکن هم باید برای سربلندی خودش، تیمش و کشورش بجنگد.
سرمربی پیشین تیم ملی ایران با بیان اینکه شرایط، زمان و نیروی انسانی فعلی تیم ملی با زمان سرمربیگری خودش فرق می کند، گفت: الان نگران نیمکت نیستیم. ۱۱ بازیکن داخل زمین و ۱۱ بازیکن همسطح روی نیمکت داریم که این خودش ثروت است و هیچ تیمی این ثروت را ندارد. توقع زیادی نداریم. افتخار جام ملت ها فقط برای کی روش و بازیکنان نیست؛ برای ما هم هست. باید از این تیم حمایت کنیم. این وظیفه ما است. باید آرزو کنیم به حقمان برسیم. استحقاق و لیاقتش را داریم که قهرمان آسیا شویم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: