کد خبر: ۷۹۱۳۷۳
تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۴:۱۳
تعداد بازدید: ۲۸۷
سردار اشتری فرمانده ناجا از برقراری ۷ میلیون تماس با پلیس ۱۱۰ پایتخت از ابتدای امسال تاکنون خبر داد و گفت: برخی از این تماس‌ها البته عملیاتی نبوده و مربوط به نهاد‌های دیگر است، اما نشان دهنده اعتماد مردم به پلیس است.
سردار حسین اشتری: تهرانی‌ها چندبار با ۱۱۰ تماس گرفتند؟

فرمانده نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران از برقراری ۷ میلیون تماس با پلیس ۱۱۰ پایتخت از ابتدای امسال تاکنون خبر داد و افزود: برخی از این تماس‌ها البته عملیاتی نبوده و مربوط به نهاد‌های دیگر است، اما نشان دهنده اعتماد مردم به پلیس است.

به گزارش خبرداغ به نقل از  ایرنا، سردار حسین اشتری روز چهارشنبه در نشست جمع بندی نظارت ستادی فرماندهی تهران بزرگ همچنین با بیان اینکه مردم بیش از ۱۰ هزار مراجعه حضوری به کلانتری‌های پایتخت از ابتدای امسال داشته اند گفت: پلیس از ارتباط مطلوب مردم با خود برای ایجاد آرامش آنان استفاده می‌کند.


وی از برخورد پلیس پایتخت با اخلاگران نظام اقتصادی کشور تجلیل کرد و افزود: ایجاد انضباط در بازار ارز و سکه یکی از اولویت‌های ناجا بود که در این زمینه دو نفر از اصلی‌ترین مخلان بازار دستگیر شده و امروز به دار مجازات آویخته شدند.


اشتری از تلاش موثر پلیس پایتخت برای برقراری نظم ترافیکی و امنیت شایسته در مراسم جاماندگان اربعین حسینی که با حضور بیش از ۲ میلیون عزادار برگزار شد قدردانی کرد.


به گفته وی امروز تلاش‌های پلیس نتیجه لازم را داده و مردم پلیس را ملجا و پناه خود میدانند و با آن ارتباط خوبی دارند.


اشتری با اشاره به اولویت‌های ناجا در سالجاری، آموزش کارکنان با هدف ایجاد پلیس حرفه ای، ارتقای سامانه‌های کنترلی برای بهبود ترافیک و برخورد با خرده و عمده فروشان مواد مخدر را از جمله این اولویت‌ها ذکر کرد.


وی اضافه کرد: هیچ نقطه از سطح شهر تهران امروز ناامن نیست و فضا برای فعالیت قاچاقچیان مواد مخدر، معتادان متجاهر، اراذل و اوباش کاملا ناامن است.


اشتری تاکید کرد: ناجا آمادگی دارد تمامی معتادان متجاهر سطح کشور را در ۴۸ ساعت جمع آوری و برای تعیین تکلیف و سیر مراحل لازم به نهاد‌های مسئول در این زمینه تحویل دهد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: