کد خبر: ۷۹۰۵۶۳
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۷
تعداد بازدید: ۲۴۶
با تایید پارگی رباط صلیبی دانیل ارزانی، این بازیکن حضور در جام ملت های آسیا و ادامه فصل جاری را از دست داد.
پدیده خرم آبادی جام ملتها را از دست دادبه گزارش خبرداغ به نقل از جام نیوز،  با تایید پارگی رباط صلیبی دانیل ارزانی، این بازیکن حضور در جام ملت های آسیا و ادامه فصل جاری را از دست داد.

 

دانیل ارزانی بازیکن ایرانی الاصل تیم ملی استرالیا که در سلتیک اسکاتلند بازی می‌کند، با مصدومیت سنگینی روبرو شد و در حالی که همان ابتدا زمزمه های پارگی رباط صلیبی او مطرح بود، در نهایت این خبر تایید شد تا این بازیکن حضور در جام ملت های آسیا ۲۰۱۹ و ادامه فصل جاری را از دست بدهد.

 

ارزانی در دیدار سلتیک و دندی دچار مصدومیت شدید از ناحیه زانوی خود شد.

این بازیکن که ۵ بازی ملی در کارنامه خود دارد، به عنوان بهترین پدیده فوتبال استرالیا مطرح شده است.

 

منچسترسیتی این بازیکن را از ملبورن خریداری کرد و در ادامه به تیم سلتیک قرض داد و ارزانی نیز در اولین بازی خود برای این تیم دچار مصدومیت بدی شد.

تیم ملی استرالیا مدافع عنوان قهرمانی جام ملت های آسیا با تیم های سوریه، فلسطین و اردن همگروه شده است.

خبرورزشی

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: