کد خبر: ۷۹۰۴۲۳
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۳
تعداد بازدید: ۴۶۲
پزشکی قانونی استان تهران اعلام کرد؛ در شش ماه نخست امسال، ۸۵ مورد فوت ناشی از مسمومیت با قرص برنج به مراکز پزشکی قانونی استان تهران ارجاع شده است که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۲۵ درصد افزایش یافته است.
پزشکی قانونی تهران: امسال ۸۵ نفر بر اثر مسمومیت با قرص برنج فوت کردند

به گزارش خبرداغ، پزشکی قانونی استان تهران اعلام کرد؛ در شش ماه نخست امسال، ۸۵ مورد فوت ناشی از مسمومیت با قرص برنج به مراکز پزشکی قانونی استان تهران ارجاع شده است که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل ۲۵ درصد افزایش یافته است.

به گزارش ایرنا، اداره کل پزشکی قانونی استان تهران، روز دوشنبه اعلام کرد: در شش ماه نخست سال گذشته نیز تعداد فوت ناشی از مسمومیت با قرص برنج ۶۸ نفر اعلام شده بود که این آمار امسال نسبت به مدت مشابه سال قبل آن، رشد ۲۵ درصدی را نشان می‌دهد.
بنابر این گزارش، از کل فوت شدگان ناشی از مسمومیت با قرص برنج در ۶ ماه، ۴۹ نفر مرد و ۳۶ نفر زن بوده اند و در شهریور سال ۹۷، نیز ۱۶ مورد فوتی بر اثر مسمومیت با قرص برنج به مراکز پزشکی قانونی استان تهران ارجاع شده است.
آلومینیوم فسفاد که از آن برای ضد عفونی کردن و جلوگیری از آفت زدگی غلاتی، چون برنج مورد استفاده قرار می‌گیرد، به نام‌های تجاری مختلفی همچون کوئیک فوس (Quickphos) و سلفوس (Celphos) وجود دارد که در ایران به نام قرص برنج مشهور است.
این قرص ظرف مدت سه تا چهار ساعت سیستم تنفسی و قلب را دچار اختلال کرده و فرد بر اثر مرگی دردناک خواهد مرد. در صورتی که فرد قرص برنج را بخورد یا بوی آن را استشمام کند دچار مسمومیت خواهد شد که اگر سم از بدن وی خارج نشود موجب مرگ وی می‌شود.
بر اساس این گزارش، دلایل اصلی مسمومیت با قرص برنج مصرف اشتباه قرص موجود در برنج، مصرف قرص‌های قلابی توهم زا با ترکیبات قرص برنج یا خود قرص برنج و مصرف به منظور خودکشی است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: