کد خبر: ۷۸۹۶۱۶
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۷
تعداد بازدید: ۲۸۰
با دعوت وزیر دفاع جمهوری آذربایجان؛
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در رأس یک هیأت عالی رتبه نظامی به جمهوری آذربایجان می‌رود.
رئیس ستاد کل نیروهای مسلح به باکو سفر می‌کند

به گزارش خبرداغ به نقل از  ایلنا، سردار محمد باقری رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و جمعی از مسئولان عالی‌رتبه در نیروهای مسلح، به زودی عازم جمهوری آذربایجان می‌شوند.

در این سفر دو روزه که به دعوت سپهبد ذاکر حسن اف وزیر دفاع آذربایجان انجام می‌شود، توسعه همکاری‌ها و مناسبات دفاعی تهران ـ باکو، همکاری‌های مشترک مرزی، مبارزه با تروریسم و تحولات منطقه‌ای از محورهای گفت‌وگوهای رئیس ستاد کل نیروهای مسلح کشورمان با مقام‌های جمهوری آذربایجان خواهد بود.

این نخستین سفر سردار سرلشکر باقری به همسایه شمالی کشورمان است که انجام می‌شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: