به گزارش خبرداغ به نقل از ایلنا، حجت الاسلام روحانی در جلسه امروز هیئت دولت که ریاست آن را برعهده داشت، افزود: صادرکنندگان امین کشور بیش از هر کس دیگری باید به دنبال آن باشند که بازار ارز کشور از ثبات برخوردار شود و با برگشت ارز صادرات به چرخه اقتصادی کشور، چرخه تولید و صادرات آنها هم استمرار پیدا کند.
وی تأکید کرد: دولت در همه سیاست های ارزی و صادراتی خود، به دنبال آن بوده و هست که چرخه صادرات کشور حراست شده و در شیوه کار، همیشه از مشورت صادرکنندگان امین استفاده شود.
رییس جمهور در ادامه، با اشاره به جلسه اخیر ستاد اقتصادی گفت: در این جلسه، وزارت صنعت، معدن و تجارت موظف شد که در جلساتی با اتاق و تشکل های صادراتی، بهترین راه ها را با توجه به ویژگی های گروه های کالایی متنوع و مقاصد صادراتی مختلف پیشنهاد دهد.
روحانی با یادآوری اینکه یکی از اولویت های دولت، بهبود محیط کسب و کار بوده که در شرایط جدید اقتصادی هم باید با قوت دنبال شود، تصریح کرد: برای این کار مشارکت و همکاری بخش خصوصی و اتاق ها و تشکل ها لازم است. وزارت امور اقتصادی و دارایی وظیفه دارد از طریق شوراهای گفت وگوی دولت و بخش خصوصی، نظرات بخش خصوصی را به دولت منتقل کند و دبیرخانه دولت هم باید در طرح هر موضوع اقتصادی در دولت، نظر بخش خصوصی را منعکس نماید.
نحوه اجرای دوره دوم برنامه جامع اصلاح نظام اداری تصویب شد
دولت به منظور تداوم اجرای اصلاحات نظام اداری و سرعت بخشی به تحقق اهداف این اقدامات و فراهم شدن زمینه مناسب برای عملیاتی کردن دوره دوم برنامه مزبور با مشارکت دستگاه های اجرایی، نحوه اجرای دوره دوم این برنامه را به تصویب رساند.
دوره دوم برنامه جامع اصلاح نظام اداری شامل ۱۰ برنامه است که عبارتند از: مهندسی نقش و ساختار دولت، توسعه دولت الکترونیک و هوشمندسازی اداری، خدمات عمومی در فضای رقابتی، مدیریت سرمایه انسانی، بهبود در نظام ها و فناوری های مدیریتی، توسعه فرهنگ سازمانی، صیانت از حقوق شهروندان (مردم) در نظام اداری، ارتقای پاسخگویی، شفافیت و مقابله با فساد در نظام اداری، مدیریت بهره وری نظام اداری و اجرایی کشور و نظارت و ارزیابی.
دستگاههای اجرایی موظف شدند تا پایان سال جاری نسبت به تهیه برنامه عملیاتی با هماهنگی سازمان امور اداری و استخدامی کشور اقدام کنند.
همچنین به موجب تصمیم دولت، سازمان اداری و استخدامی کشور موظف شد با همکاری دستگاه های اجرایی نسبت به تعیین سهم هر یک از دستگاه ها در سقف اهداف کمی پیش بینی شده در برنامه مذکور، براساس تفاهم مشترک اقدام نماید و مبنای ارزیابی عملکرد سالانه دستگاهها در بعد شاخصهای عمومی قرار دهد.
اولین تصویر از مرزبانان ربوده شده در میرجاوه + عکس
نخستین تصویر از ۱۲ مرزبان ایرانی ربوده شده توسط گروهک تروریستی جیش العدل در مرز میرجاوه استان سیستان و بلوچستان منتشر شد.
درپاسخ دولتمردان
درپاسخ به مسئولان
درپاسخ به نمایندگان به اصطلاح مجلس شورای اسلامی درخانه ملت
درپاسخ به سازمان تعزیرات
درپاسخ به دستگاه به اصطلاح نظارتی
درپاسخ به وزیرجهاد کشاورزی چوپان دروغگو
رب گوجه کیلویی 20 هزار تومان شده است، کدام بخش از تولید بسیاری از محصولات مواد غذایی در کشور به گرانی دلار مربوط است؟ کدام بخش از تولید رب گوجه نیاز به ارز داشته که 300 درصد گران شده است؟!
گوشت هرکیلو 70 و75 هزارشده است.
مرغ هرکیلو 10 و11 هزارشده است.
چرا دولت، دولتمردان، مسئولان و نمایندگان مجلس پاسخگو نیستند؟
از دولت، دولتمردان، مسئولان و نمایندگان مجلس درسال ۹۷ در مورد گرانی وافزایش قیمت ها ومشکلات اقتصادی مردم، کشورو... از دولت، دولتمردان، مسئولان و نمایندگان مجلس سؤالهایی را در رسانه های مطرح کردیم که معلوم نیست چرا پاسخ این سؤالها را ندادهاند و آیا به عنوان یک وظیفه، خود را در برابر مردم و رسانههای گروهی پاسخگو نمیدانند؟
از سوی شرکت ملی نفت؛
حقوق ۳۷میلیونی کاردر تائید شد/اضافه دریافتی مربوط به معوقات است
شرکت ملی نفت با تایید فیش حقوقی ۳۷ میلیون تومانی علی کاردر، معاون وزیر نفت، اعلام کرد که سقف حقوق درباره وی رعایت شده و اضافه دریافتی او مربوط به معوقات بوده است.
به گزارش خبرگزاری مهر، در پی انتشار فیش حقوقی علی کاردر، معاون وزیر و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، این شرکت با انتشار توضیحاتی عنوان کرد که اضافه دریافتی وی مربوط به معوقات بوده است.
در این توضیح که در وبسایت شرکت ملی نفت منتشر شده، آمده است: با عنایت به درج فیش حقوقی شهریورماه مدیر عامل محترم شرکت ملی نفت ایران در رسانه های جمعی توضیحات ذیل جهت تنویر افکار عمومی ارائه می شود. طبق مصوبه شورای حقوق و دستمزد سازمان اداری و استخدامی کشور از سال ۱۳۹۶ سقف حقوق کارکنان صنعت نفت شامل مدیر عامل، مدیران و کارکنان در حوزه های مختلف غیر عملیاتی ۲۱۷.۳۵۰.۰۰۰ ریال تعیین گردیده، که این موضوع به صورت نرم افزاری در سیستم های کامپیوتری طراحی و بارگذاری شـده اسـت و در دستـرس تمـامی نهـادهای نظـارتی نیـز می باشد، لذا مدیر عامل یا دیگر مدیران امکان دریافت مبلغی بیشتر از عدد فوق را ندارند، ضمنا طبق مصوبه مجلس شورای اسلامی این رقم در سال ۱۳۹۷ نیز ثابت مانده است.
به همین دلیل بســیاری از مـدیـران و کارمنـدان با ســابقه نفــت نمی توانند بخش مهمی از مطالبات خود را دریافت نمایند و مازاد سقف حقوق از دریافتی کارکنان کسر می شود. کارکنان نفت بـدون توجه به سـابقـه خدمـت می بایست تا سن ۶۰ سالگی در صنعت نفت کار کنند و به همین خاطر سابقه بسیاری از آنان به حدود چـهل سـال و گاهی بالاتـر هـم می رسد.
از آنجا که تمامی تعدیلات و معوقات کارکنان باید از طریق فیش حقوقی پرداخت شود گاهی رقم فیش حقوقی ماهانه از رقم مصوب بیشتر می شود که به هیچ عنوان به معنی دریافت بالاتر از سقف مصوب نیست و همانگونه که گفته شد مربوط به مواردی مانند طلب یا تعدیل ماه های گذشته و یا بدهی هایی مانند وام های دریافتی و علی الحساب حقوق است که در متن فیش حقوقی به صورت عدد منفی خود را نشان می دهند.
ضمن کنترل ماهانه مجددا در پایان هر سال نیز عملیات سقف گیری حقوق انجام و در صورت دریافت رقمی بیشتر از سقف مصوب مبلغ مازاد از فیش حقوق کارکنان کسر می گردد و کلیه کارکنان نفت نیز به موضوع تعدیل و کسر از این طریق کاملا آشنایی دارند. که همین مقررات در مورد فیش حقوقی مدیر عامل محترم شرکت ملی نفت ایران نیز صادق می باشد.
با عنایت به توضیحات ارائه شده کلیه پرداخت ها و کسورات معوقه در پنج ماه اول سال ۱۳۹۷ که در فیش حقوق شهریور ماه ۱۳۹۷ مدیر عامل محترم شرکت آمده است به شرح جدول ذیل ارائه می گردد:
همانطوریکه در جدول فوق مشاهده می شود مدیر عامل محترم شرکت ملی نفت ایران هیچگونه دریافتی مازاد بر سقف مصوب تعیین شده شورای حقوق و دستمزد سازمان اداری و استخدامی کشور در شهریور ماه ۱۳۹۷ نداشته است.
- حقوق مهرماه ۱۳۹۷ که از تاریخ ۲۵ مهر ۹۷ در سیســتم حقــوق قابـل رویــت می باشد نیز در چارچوب سقف تعیین شده پرداخت شده است.
- پاداش سنوات خدمت پرداختی به مدیر عامل محترم شرکت ملی نفت ایران نیز به مراتب بسیار کمتر از میزان اعلام شده می باشد.
- انعقاد قرارداد با معاون محترم وزیر و مدیر عامل شرکت در چارچوب مجوز قانون ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان حسب ماده ۷۱ قانون مدیریت خدمات کشوری صورت گرفته است.
در خاتمه این امور آمادگی کامل جهت پاسخگویی به کلیه واحدهای نظارتی را دارد.
درپاسخ دولتمردان
درپاسخ به مسئولان
درپاسخ به نمایندگان به اصطلاح مجلس شورای اسلامی درخانه ملت
درپاسخ به سازمان تعزیرات
درپاسخ به دستگاه به اصطلاح نظارتی
درپاسخ به وزیرجهاد کشاورزی چوپان دروغگو
رب گوجه کیلویی 20 هزار تومان شده است، کدام بخش از تولید بسیاری از محصولات مواد غذایی در کشور به گرانی دلار مربوط است؟ کدام بخش از تولید رب گوجه نیاز به ارز داشته که 300 درصد گران شده است؟!
دریافت نامشروع مسئولین جرم است/ دولت روحانی مقصراصلی است.
مردم درخصوص حقوق های نجومی قانع نشدند/ دولت روحانی تاکنون پاسخگو نیست چون خودش تخلف کرده است.
دولت روحانی تا 6 سال دیگرهم درخصوص حقوق های نجومی کاری نخواهد کرد/ مجلس شورای اسلامی، قوه قضائیه و سازمان به اصطلاح بازرسی کل کشور باید پیگیری کنند.
نتیجه رسیدگی به حقوق های نجومی برای مردم تاکنون روشن نشد.
دولت روحانی باید پاسخ دهد.
مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی باید پاسخ دهد.
مسئولان باید پاسخ دهند.
نمایندگان مجلس باید پاسخ دهند.
هر بازنشسته حداقل 200 هزار تومان بابت اضافه شدن حقوق سال جاری در ماه فروردین از دولت و بیمه تامین اجتماعی طلبکار است. 6 ماه از سال گذشت چرا یک بار برای همیشه دولت، دین خود را ادا نمیکند؟! تا کی باید این قشر ضعیف جامعه منتظر این مبلغ ناچیز خود باشند.
مردم ازبحران اقتصادی و... رنج می برند.
ما سال ها که با این مشکل روبرو هستیم.
بیش از999 هزار بار ازطریق رسانه ها اعتراص کرده ایم، ولی متاسفانه ترتیب اثری نداده اند چرا مسئولان رسیده لازم نمی کنند؟
دولت روحانی اگر توان اجرایی ندارد به مردم وعده الکی ندهد.
ورود 3 هزارکانتیز کالای قاچاق به کشور دریک روز شرم آوراست.
ورود کالای قاچاق و... به کشور دو علت دارد؟ یک توسط دریافت رشوه و دو با هماهنگی همدستی وهمکاری دولت، دولتمردان، مسئولان ونمایندگان مجلس شورای اسلامی به صورت قانون وآزاد وارد کشورمی شود.
چرا روحانی نتوانست با برجام مشکلات اقتصادی را حل کند؟!
چرا دولت روحانی با مشکلات اقتصادی مقابله نمی کند.
تورم به 80 درصد رسیده اما دولت روحانی هنوز هم بی خیال است.
درحال حاضرتورم درکشور به 80 و90 درصد رسیده متاسفانه دولت روحانی برای کنترل تورم هیچ برنامه ای ندارد و هنوزهم بی خیال است.
هیچ سندی دال برمقابله دولت روحانی با مشکلات اقتصادی وجود ندارد.
هیچ سندی وجود ندارد که نشان بدهد دولت روحانی با مشکلات اقتصادی مقابله می کند.
هیچ سندی دال برمقابله مسئولان با مشکلات اقتصادی وجود ندارد.
هیچ سندی وجود ندارد که نشان بدهد مسئولان با مشکلات اقتصادی مقابله می کنند.
مسئولان نظارتی چه پاسخی دربرابر اینگونه رفتارهای با گران فروشان، کم فروشان ومحتکران دارند.
چرا دستگاه های نظارتی دراین رابطه ساکت هستند؟ و مسئولان هم سکوت کرده اند؟ چرا
مشکلات امروز حاصل سوء مدیریت است.
مشکل اصلی کشور بی ثباتی درمدیریت است.
قاچاق چگونه وارد کشورمی شود؟
90 درصد کانتیز کالای قاچاق و... ازگمرک بندرعباس وخیلج فارس به صورت قانونی و آزاد وارد کشورمی شود.
بیش از90 درصد کالاق قاچاق و... ازمبادی رسمی بوده است.