کد خبر: ۷۸۳۹۵۷
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۹
تعداد بازدید: ۲۸۲
مهاجم اسبق پرسپولیس معتقد است فشار روانی بر روی منشا و علی علیپور بسیار زیاد است و آنها توانایی خود را در بازیهای آینده نشان خواهند داد.
نباید نساجی را دست‌کم گرفت/ الدحیل را شکست می‌دهیم/ فشار روانی روی منشا و علیپور زیاد استبه گزارش خبرداغ به نقل از جام نیوز،  بهنام ابوالقاسم‌پور، پیشکسوت باشگاه پرسپولیس درباره آخرین وضعیت این تیم و بازی مقابل نساجی مازندران به خبرنگار برنا گفت: پرسپولیس نباید نساجی را دست‌کم بگیرد، چرا که این تیم در فاز دفاعی و هجومی عملکرد بسیار خوبی دارد، شاگردان برانکو  بازی مهمی مقابل این تیم دارند، بازیکنان نساجی بعد از دو دهه دوری از سطح اول فوتبال ایران بسیار انگیزه مضاعفی دارند تا توانایی های خود را در این بازی نشان بدهند و پرسپولیس باید بتواند با سه امتیاز کامل از این دیدار خارج شود تا به لحاظ روحی و روانی نیز در شرایط بهتری برای بازی حساس مقابل الدحیل قرار بگیرد.

 

مهاجم اسبق تیم ملی افزود: نکته مهم در رابطه با بازی الدحیل این است که سرخپوشان قدرت برد این تیم را در تهران با حمایت هواداران بی شمار خود دارند و بسیار امیدوار هستم پرسپولیس بتواند با شکست الدحیل به جمع چهار تیم برتر آسیا صعود کند.

 

ابوالقاسم پور درباره انتقاداتی که از خط حمله پرسپولیس می‌شود، اظهار داشت: اگر ما واقعا دلسوز پرسپولیس هستیم، باید فراموش نکنیم این تیم نتوانست در فصل نقل و انتقالات بازیکنی را جذب کند و از طرفی فشار روانی روی منشا و علی علیپور بسیار زیاد است، شما شک نکنید این دو بازیکن می‌توانند با تمرکز کافی در بازی‌های آینده توانایی‌های خود را نشان دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: