کد خبر: ۷۸۳۴۱۸
تاریخ انتشار: ۱۵ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۴
تعداد بازدید: ۳۳۴
آکادمی اسکار در بخش فیلم خارجی زبان اسم «قهرمانان» را به عنوان نماینده اسپانیا در اسکار ۲۰۱۹ دریافت کرد. «قهرمانان» ساخته خاویر فسر به عنوان نماینده اسکار در نودو یکمین دوره مراسم آکادمی در بخش فیلم خارجی زبان معرفی شد.
«همه می‌دانند» اصغر فرهادی به اسکار نرفت

به گزارش خبرداغ ، اسپانیا فیلم «قهرمانان» را به عنوان نماینده این کشور به اسکار نود و یکم می‌فرستد.

آکادمی اسکار در بخش فیلم خارجی زبان اسم «قهرمانان» را به عنوان نماینده اسپانیا در اسکار ۲۰۱۹ دریافت کرد. «قهرمانان» ساخته خاویر فسر به عنوان نماینده اسکار در نودو یکمین دوره مراسم آکادمی در بخش فیلم خارجی زبان معرفی شد.

آکادمی هنر و علوم سینمایی اسپانیا ساعتی پیش با معرفی این فیلم نماینده خود را معرفی کرد. اسکار ۲۲ ژانویه از میان فیلم‌های معرفی شده نامزدهای امسال را انتخاب و معرفی می‌کند.

آکادمی فیلم اسپانیا ۳ فیلم را به عنوان نامزدهای اسکار امسال انتخاب کرده بود که ۲ فیلم دیگر «همه می‌دانند» ‌اصغر فرهادی و «غول پیکر» ساخته مشترک آیتور آرگی و ژان گارانو بودند.

اگر فرهادی با این فیلم به اسکار راه پیدا می کرد سومین فیلم پیاپی یک کارگردان در تاریخ می‌شد که به اسکار می‌رفت.

سال پیش اسپانیا «ورانو ۱۹۹۳» را به اسکار معرفی کرده بود.

فیلم کمدی «قهرمانان» پرفروش‌ترین فیلم اسپانیا در یک سال اخیر بوده است و بیش از ۱۸.۶ میلیون یورو فروش کرده و ۳.۲ میلیون نفر به تماشای آن رفته‌اند.

«همه می‌دانند» ‌از هفته آینده در اسپانیا اکران می‌شود.


مهر

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: