کد خبر: ۷۸۲۸۳۰
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۹:۳۰
تعداد بازدید: ۲۹۵
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان خبر داد؛
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان نطنز از کشف ۱۱ میلیارد ریال مواد مخدر و کالای قاچاق در این شهرستان خبر داد.
کشف ۱۱ میلیارد ریال مواد مخدر و کالای قاچاق در نطنز

به گزارش خبرداغ به نقل از  ایلنا، مرتضی باصریان دادستان عمومی و انقلاب شهرستان نطنز ضمن اعلام این خبر گفت: در پی کسب اخبار موثق و انجام اقدامات اطلاعاتی از منابع سازمانی مشخص گردید خودرویی حامل مواد مخدر از نوع تریاک از جنوب کشور حرکت و قصد انتقال این مواد را با راه پاک کنی خودرویی دیگر و پوشش بین خودروهای حامل کالای قاچاق به صورت باندی مواد مخدر را به مقصد شهر قم دارد.

وی افزود: با توجه به حضور این خودروها در حوزه استحفاظی شهرستان نطنز، دستورات قضایی لازم صادر و اکیپ های عملیاتی به محور آزاد راه شاهین شهر-نطنز اعزام و طی رصدهای نامحسوس مشخص شد یک دستگاه خودروی سواری پژو پارس حامل مواد مخدر می باشد.

دادستان عمومی و انقلاب نطنز خاطرنشان کرد: با هدایت عملیاتی انجام شده، اکیپ های مستقر موفق به شناسایی هشت دستگاه خودروی سواری پژو پارس شدند که با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی و هشدار به خودروهای عبوری عملیات دستگیری به صورت هماهنگ آغاز و در نهایت هشت دستگاه خودرو به همراه ۱۳ نفر سرنشین آنها متوقف و دستگیر شدند.

باصریان بیان داشت: در بازرسی از این خودروها کالاهای قاچاق از جمله طاقه های پارچه چادری، بادام هندی قاچاق، لوازم جانبی موبایل و... به ارزش تقریبی یازده میلیارد ریال و مقدار تقریبی ۲۰ کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک کشف و ضبط گردید.

وی تأکید کرد: متهمان این پرونده نیز پس از تفهیم اتهام، با صدور قرار متناسب در بازداشت به سر می برند و تحقیقات تکمیلی در این خصوص ادامه دارد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: