کد خبر: ۷۸۲۳۲۶
تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۴
تعداد بازدید: ۴۱۵
رضا رشیدپور با دعوت نماینده صیادهای دریایی جنوب در برنامه «حالا خورشید» و شنیدن سخنان او با رییس سازمان شیلات کشور به قولی که به جناب‌خان داده بود عمل کرد.

به گزارش خبرداغ، رضا رشیدپور با دعوت نماینده صیادهای دریایی جنوب در برنامه «حالا خورشید» و شنیدن سخنان او با رییس سازمان شیلات کشور به قولی که به جناب‌خان داده بود عمل کرد.

رضا رشیدپور مجری برنامه «حالا خورشید» با انتشار فیلمی از این برنامه در اینستاگرام نوشت: «محمد بحرانی عزیزم (جناب خان) انجام وظیفه شد. امیدوارم موثر باشد.

گفتگوی رو در روی نماینده دوست داشتنی صیادهای دریا دل با رییس سازمان شیلات کشور.»

پیش از این محمد بحرانی (جناب خان) در برنامه «خندوانه» از رضا رشیدپور درخواست کرد که به مشکل ماهی‌گیران جنوبی در خلیج فارس رسیدگی کند.

رشیدپور چگونه درخواست جناب‌خان را عملی کرد؟ +عکس

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: