کد خبر: ۷۸۰۹۳۹
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۹
تعداد بازدید: ۲۵۵
پس از تحریم اقتصادی آمریکا علیه ترکیه و اظهارات رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه مبنی بر تبدیل دلارهای آمریکا به لیر ترکیه و بایکوت وسایل الکترونیک آمریکایی از جمله آیفون، گروهی از مردم آدانا در حمایت از رویکرد اردوغان برگه‌هایی به شکل دلار را آتش زدند.
آتش‌ زدن سمبلیک دلارهای آمریکا در ترکیه

در پی اعلام رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه مبنی بر تبدیل دلار آمریکا به لیر ترکیه، گروهی از مردم آدانا کاغذهایی به شکل دلار را به آتش کشیدند.

به گزارش خبرداغ به نقل از  ایسنا، به نقل از خبرگزاری سی‌ان‌ان ترک، پس از تحریم اقتصادی آمریکا علیه ترکیه و اظهارات رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه مبنی بر تبدیل دلارهای آمریکا به لیر ترکیه و بایکوت وسایل الکترونیک آمریکایی از جمله آیفون، گروهی از مردم آدانا در حمایت از رویکرد اردوغان برگه‌هایی به شکل دلار را آتش زدند.

یکی از افرادی که این دلارها را آتش می‌زد، اعلام کرد که به هیچ وجه دیگر محصولات آمریکایی استفاده نخواهد کرد.

یکی دیگر از اعضای این گروه نیز اعلام کرد: همه بازی آنها را می‌شناسد آنها نخواهند توانست ما را فریب دهند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: