کد خبر: ۷۸۰۷۶۷
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۰
تعداد بازدید: ۳۱۰
در حالی که حدود 2 هفته به بازی های استقلال و پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا در برابر السد و الدحیل باقی مانده، آغاز طوفانی این دو تیم قطری در لیگ قطر باعث نگرانی هواداران استقلال و پرسپولیس شده است.
به گزارش خبرداغ به نقل از برترین ها: در حالی که حدود 2 هفته به بازی های استقلال و پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا در برابر السد و الدحیل باقی مانده، آغاز طوفانی این دو تیم قطری در لیگ قطر باعث نگرانی هواداران استقلال و پرسپولیس شده است.

در هفته اول لیگ ستارگان قطر، الدحیل 3-0 در زمین الشحانیه به پیروزی رسید و السد هم در زمین الخریطیات 6-0 پیروز شد. در هفته دوم اما نوبت الدحیل بود که حریفش الخور را 6 تایی کند. در تیم الدحیل یوسف العربی با 3 گل بهترین گلزن این تیم می باشد.

بُرد ۶ بر ۰ الدحیل مقابل الخور

خط و نشان قطری‌ها برای استقلال و پرسپولیس

السد هم میزبان العربی بود و با نتیجه عجیب 10-1 به برتری رسید. در این بازی بغداد بونجاح مهاجم الجزایری السد 7 گل از گل های این بازی را به ثمر رساند و با 10 گل تا به اینجا آقای گل لیگ قطر می باشد.

پیروزی ۱۰ بر ۱ السد مقابل العربی

خط و نشان قطری‌ها برای استقلال و پرسپولیس

این نتایج در حالی رقم می‌خورد که شروع پرسپولیس و استقلال در لیگ برتر ایران آنچنان هم کوبنده نبوده و باید گفت دو تیم قطری برای بازی‌های لیگ قهرمانان آسیا از سرخابی‌های تهران آماده‌تر هستند و با این بردهای پرگل برای حریفان ایرانی خود خط و نشان کشیده‌اند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: