کد خبر: ۷۷۸۷۵۰
تاریخ انتشار: ۰۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۱۰
تعداد بازدید: ۳۵۵
سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس با اشاره به قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان گفت: استفاده از معلمان بازنشسته دولت را متضرر نمی‌کند و معلمان بازنشسته مشمول قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان نمی‌شوند.۶۵ هزار نفر در سال جاری در آموزش‌وپرورش بازنشسته می‌شوند که بی‌شک برای جبران بخشی از کسری نیرو می‌توان از بخشی از آنان برای ادامه همکاری دعوت کرد.
معلمان بازنشسته مشمول قانون منع بکارگیری بازنشستگان نمی‌شوندسخنگوی کمیسیون آموزش مجلس با اشاره به قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان اظهار کرد: استفاده از معلمان بازنشسته دولت را متضرر نمی‌کند و معلمان بازنشسته مشمول قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان نمی‌شوند.

به گزارش خبرداغ، سیدحمایت میرزاده با بیان اینکه معلمان بازنشسته مشمول قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان نمی‌شوند، گفت: ۶۵ هزار نفر در سال جاری در آموزش‌وپرورش بازنشسته می‌شوند که بی‌شک برای جبران بخشی از کسری نیرو می‌توان از بخشی از آنان برای ادامه همکاری دعوت کرد.

نماینده مردم گرمی در مجلس شورای اسلامی افزود: از معلمانی که ۳۰ سال خدمتشان به اتمام رسیده است می‌توان در مدارس استفاده و معضل کمبود معلم را رفع کرد؛ درواقع نیازی به بازنشسته شدن تمامی معلمان در پایان سال نیست و آموزش‌وپرورش می‌تواند به دلیل کمبود نیرو از تعدادی از آن‌ها استفاده کند.

وی ادامه داد: قانون منع به‌کارگیری بازنشستگان در مورد افرادی است که به‌صورت تمام‌وقت و ۸ ساعت در روز کار می‌کنند.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی افزود: استفاده از معلمان بازنشسته دولت را متضرر نمی‌کند زیرا به‌صورت حق‌التدریسی جذب می‌شوند و بر اساس قانون نیز حداکثر ساعات مجاز برای استفاده از بازنشستگان یک‌سوم ساعات اداری کارمندان رسمی است و حق‌الزحمه این افراد متناسب با ساعات کاری آن‌ها حداکثر معادل یک‌سوم کارمندان رسمی همان شغل تعیین و پرداخت می‌شود.
لینک کوتاه

منبع: ایلنا

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: