حسن روحانی در پستی اینستاگرامی تاکید کرد: رفع انحصار و کمک به تقویت پیام رسان های داخلی به معنای محدودسازی سایر شبکه های اجتماعی نیست.
به گزارش خبرداغ به نقل از «انتخاب»، صفحه اینستاگرام رییس جمهوری نوشت: «رفع انحصار و کمک به تقویت پیام رسان های داخلی به معنای محدودسازی سایر شبکه های اجتماعی نیست.
مردم حق انتخاب دارند و میتوانند توامان در شبکههای مختلف اجتماعی فعالیت داشته باشند.
دولت از فضای مجازی و امکان دسترسی و برقراری ارتباط مردم حراست خواهد کرد.»
برنامههای اقتصادی دولت از طرح خروج از رکود در 4 سال گذشته گرفته تا طرحهای فعلی که داعیه مقابله با جنگ اقتصادی دشمن را دارد بدون در نظر گرفتن نظرات منتقدین دلسوز بوده است.کاش دولت از طریق مشورت و صحبت با منتقدان برنامههای مطمئنتری را دنبال میکرد.
رئیس مجلس گفت، تغییرات در دولت میبایست زودتر از این انجام میشد! مگر یکی از وظایف اصلی نمایندگان استیضاح و سوال از مسئولان دولت نیست؟ چرا به وظیفه خود عمل نکردند و حتی در برخی مواقع در جلوی پای استفاده از این اهرمهای نظارتی سنگاندازی هم میکنند!
پس از تغییر اخیر در کابینه اگر روزنه امیدی مشاهده نشود باید دنبال علت در برنامههای اقتصادی دولت بگردیم نه مسئولان تعویض شده.
معاون اول رئیس جمهور گفت در مردادماه در رابطه با مبارزه با فساد به طور شفاف با مردم سخن میگویند. ما هم منتظریم تا ببینیم چگونه با اطرافیان خود در دولت که متهم به فساد اقتصادی هستند برخورد میکنند.
دولت زمانی میتواند از جنگ اقتصادی دشمن سربلند بیرون بیاید که در برخورد با مفسدان اقتصادی استثنا قائل نشود و در محاکمه این حرامخواران اختلال ایجاد نکند.
طبق آموزههای دینی ما دادن هرگونه اطلاعات به دشمن حرام است، با این حال چرا برخی اصرار دارند به کنوانسیونهایی بپیوندیم که از مجرای آنها تمام اطلاعات خود را به دشمنان خود تقدیم کنیم؟!
بسیاری از مجرمان و مفسدان اقتصادی باید به عنوان مفسدان فیالارض محاکمه بشوند تا مردم برای یک بار هم که شده طعم عدالت را بچشند و اموال غارت شده هم به خزانه برگردد.
اخباری که از اجرای سند ننگین 2030 در آموزش و پرورش به گوش میرسد واقعا نگرانکننده است. چرا مسئولان امر برخورد نمیکنند؟
تشکر میکنم از زحمات آقای سیف که به جای مهار نقدینگی به افزایش آن دامن زد تا نیاز دستگاههای اجرایی را تامین کند، نسبت به چالش موسسات غیرمجازی که اموال مردم را به غارت بردند تا مدتها بیتفاوت بود، به عنوان کنترل بازار ارز و سکه، بازار ارز و سکه کشور را در اختیار عده اندکی سوداگر سپردند و... واقعا این همه تلاش در این مدت کم، از عهده هر کسی برنمیآمد!
پرداخت حقوقهای نجومی نامتعارف معرفی شد، چپاول صندوق ذخیره فرهنگیان به وام و معوقات بانکی تعبیر شد، جاسوسان موشکی و هستهای هم نخبگان و فعالان محیط زیست معرفی شدند و... اگر از ابتدا دولت نسبت به واقعیات عینک خود را عوض میکرد، شاهد این همه نابسامانی در کشور نبودیم.
عدهای خود را نخبه معرفی میکنند اما از سویی دیگر برنامههای غرب را برای ایران دنبال میکنند! اگر واقعا این افراد نخبهاند چرا از استعدادها و خلاقیتهایشان برای کشور استفاده نمیکنند و همان خواستههایی را تکرار میکنند که اروپا و آمریکا در پی تحقق آن در کشورمان هستند؟
در دولت آقای روحانی، مسکن برای اقشار آسیبپذیر در نظر گرفته نشده است. حتی تلاش نکردند که با اتمام پروژههای مسکن مهر به خانهدار شدن اقشار نیازمند به مسکن کمک کنند. با تکمیل هر واحد از مسکن مهر یک خانواده صاحب مسکن میشد و از فشارهای بیامان اقتصادی تا حدودی در امان بود، ولی این آقایان نخواستند و نکردند.
با توجه به تعداد بیمهشدگان تامین اجتماعی، تعداد مراکز خدماتی و درمانی سازمان تامین اجتماعی پاسخگوی مراجعهکنندگان نیست. از وزرای محترم بهداشت و رفاه تقاضا دارم تعداد مراکز تحت پوشش این بیمه را افزایش دهند تا بیمهشدگان از خدمات مطلوب و شایستهتری بهرهمند شوند.
شهرداری قزوین برای اینکه قسمتی از پارک محلی شهرک شهید رجایی این شهر را به محل ساخت ساختمان اداری اختصاص داده اقدام به تخریب فضای سبز و قطع تعداد زیادی درخت کرده است، به شکایت و اعتراض ما ساکنین محل نیز ترتیب اثر ندادهاند.
برای تعویض پلاک خودرو در استان البرز باید به تنها مرکز تعویض پلاک این استان مراجعه کرد که حداقل نصف روز زمان میبرد تا وارد مرکز تعویض پلاک شوم، ازدحام خودروها در شب قبل از تعویض پلاک اقتضا میکند مسئولین به دنبال احداث مرکز تعویض پلاک دیگری هم باشند.
پله برقی ترمینال یک فرودگاه مهرآباد حدود یک سالی است که خراب است، به مدیر مربوط اعتراض کردهام اما پاسخ ایشان این بوده که وزیر را در جریان خرابی پله برقی گذاشتهایم! آیا تعمیر پلهبرقی نیاز به مجوز وزیر دارد؟!
بعد از 48 ساعت از قطعی آب در مسکن مهر ماهدشت پیگیری اهالی از مسئولین مربوطه بیپاسخ ماند. چرا بدون اطلاع قبلی آب شرب را قطع کردند و چرا با گذشت 2 شبانهروز از قطعی آب اقدام به آبرسانی سیار نکردند؟!
حقوق ما فرهنگیان را کمتر از 10 درصد افزایش دادند! برای افزایش حقوق چهار ماهه فقط 600 هزار تومان واریز کردند! فقط شعار میدهند از عمل خبری نیست.
بین شهرستان رامهرمز تا سد کارون 3 کمتر از 100 کیلومتر فاصله است. با این وصف در حال حاضر با آب شور زندگی میکنیم.
به رغم آموزههای دینی در مورد استفاده صحیح از منابع خدادادی، چرا به یک کشور مسرف در جهان مشهوریم؟! چرا از آب شرب در سرویسهای بهداشتی استفاده میکنیم؟ آیا پس از 4 دهه از انقلاب، مسئولان امر به ویژه وزرای نیرو نمیبایست طرح و برنامهای برای اصلاح الگوی مصرف تهیه و اجرا کنند؟!
بازنشسته آموزش و پرورش هستم. حقوقم قبل از افزایش 97 مبلغ یک میلیون و هشتصد و سی و دو تومان بود بعد از افزایش شد دو میلیون و شصت هزار تومان. همسرم هم بازنشسته تامین اجتماعی است، حقوق ایشان قبل از افزایش یک میلیون و هفتصد و ده هزار تومان بود بعد از افزایش یک میلیون و نهصد و بیست و دو هزار تومان شد. مدعیان صداقت و شفافیت بفرمایند آیا حقوق ما 20 درصد افزایش یافت؟ این بود افزایش پلکانی افزایش حقوقها؟ مصوبه مجلس در این خصوص چه شد؟!
کمبود مراکز معاینه فنی، صفهای طولانی، خسته کردن مردم و مراجعات مجدد، صرف هزینه، سنجش خودرو با استانداردهای اروپا برای خودروهای ایرانی در مراکز معاینه فنی و در کنار همه اینها جریمههای پلیس از جمله مشکلات 4 میلیون خودرو در تهران است. متولیان امر فکر اساسی کنند!
در مسکن مهر ماهدشت ساکن هستیم. متاسفانه روزی 3 ساعت برق و 18 ساعت قطعی آب داریم؟! لطفا رسیدگی کنید.
در شهرک فاطمیه قم که محله فقیرنشین است با پدرم اقدام به ساخت و ساز در 170 متر زمین کردهایم. شهرداری به جهت اضافه بنا مبلغ 90 میلیون تومان جریمه و در حال حاضر مغازه ساختمان را پلمب کرده است. دولت در اشتغالزایی که ناتوان است حداقل زندگی را بر مردم آسان بگیرند تا با راه انداختن کاسبی امرار معاش بکنند.
لوازمخانگی ایرانی تا ۴۰ درصد گران شد
افزایش ۳۵ تا ۴۰ درصدی قیمت لوازم خانگی تولید داخل از ابتدای سال تا کنون در کنار ادعای مطرح شده توسط واحدهای فروش مبنی بر توزیع قطره چکانی محصولات توسط تولیدکنندگان، به روشنی گویای بحرانی جدی در حوزه لوازم خانگی است.
انگشت اتهام به سمت تولیدکنندگان
در حالی انگشت اتهام فروشندگان لوازم خانگی به سمت تولیدکنندگان لوازم خانگی نشانه رفته است که شاهد افزایش تا ۴۰ درصدی قیمت لوازم خانگی تولید داخل از ابتدای سال جاری تا کنون هستیم. واحدهای فروش مدعی هستند که تولیدکنندگان داخلی نه تنها محصولات خود را به بازار عرضه نمی کنند بلکه با تزریق قطره چکانی به واحدهای فروش آن هم به قیمت مصرف کننده، بازار لوازم خانگی را با بحران روبرو کردهاند.
این درحالی است تولیدکنندگان داخلی در سوی دیگر این ماجرا، موضوع مطرح شده در ارتباط با عدم عرضه را تکذیب می کنند و از افزایش تا ۱۰۰ درصدی قیمت برخی از لوازم خانگی با برند خارجی خبر می دهند.
در کنار افزایش ۳۵ تا ۴۰ درصدی قیمت لوازم خانگی تولید داخل از ابتدای سال جاری تاکنون، کمبود این لوازم برای عرضه توسط فروشندگان از دیگر مشکلات قابل تامل است. واحدهای فروش مدعی هستند که "تولیدکنندگان از فروش عمده محصولات اجتناب کرده و علی رغم اینکه کالاهای درخواستی را با قیمت مصرف کننده به آن ها می فروشند، به صورت قطره چکانی کالاها را عرضه می کنند".
از دیگر چالش های بازار این حوزه، افزایش تا ۵۰ درصدی قیمت لوازم خانگی خارجی است. گرانی هایی که بیش از هر بخش دیگری دودش به چشم مردم می رود و این مصرف کنندگان هستند که متضرر شده و مجبورند به قیمتی مضاعف، کالای مورد نیاز خود را بخرند.
در عین حال عدم ورود نهادهای نظارتی همچون سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان قابل تامل است، چراکه هیچ عزم جدی برای جلوگیری از بحران به وجود آمده در حوزه لوازم خانگی وجود ندارد!
اگر ادعای مطرح شده مبنی بر عدم عرضه مناسب کالا توسط تولیدکنندگان داخلی و فروش محصولاتشان به قیمت مصرف کننده به واحدهای فروش درست باشد، سوال مطرح شده این است که به چه علت مسئولان وزارت صنعت، معدن و تجارت در این بخش به صورت جدی ورود نمی کنند؟ افزایش تا ۴۰ درصدی قیمت لوازم تولید داخل آن هم در زمانی که ممنوعیت واردات از اواخر خردادماه کلید خورده است با چه بهانه ای قابل توجیه است و اساسا مدافع حقوق مردم کیست و چه نهادی باید از تضییع حقوق آن ها جلوگیری کند؟
به طور حتم پاسخ نهایی این است که صرفا نظاره توسط دستگاههای نظارتی راهگشا نیست و جلوگیری از هر سوء استفاده در شرایط فعلی مهم ترین مسئلهای است که باید در دستور کار قرار گیرد.
از ابتدای سال جاری تاکنون شاهد دو مرحله افزایش قیمت لوازم خانگی هستیم که در مرحله اول قیمتها تا حدود ۱۰ درصد افزایش یافت و پس از آن در شرایط حاضر در مجموع شاهد افزایش ۳۵ تا ۴۰ د رصدی قیمت لوازم خانگی تولید داخل هستیم. در حال حاضر شرایط تا جایی پیش رفته که فروشندگان و تولیدکنندگان لوازم خانگی رو در روی یکدیگر قرار گرفته و انگشت اتهام را به سوی یکدیگر نشانه رفته اند؛ هرچند که در این بین فروشندگان معتقدند که تولیدکنندگان لوازم خانگی با انبار کردن کالاهای خود و عرضه قطرهچکانی به بازار، شرایط را به سود خود پیش برده و علی رغم افزایش قیمت لوازم خانگی بازار فروش را با چالش جدی جهت عرضه به متقاضیان روبرو کردهاند.
این در حالی است که تولیدکنندگان معتقدند چنین مسئله ای صحت ندارد و علت گرانی لوازم خانگی بالا رفتن قیمت مواد اولیه بوده و در ارتباط با عرضه محصولات در بازار صحبتهایی عنوان شده توسط فروشندگان درست نیست.
فروشندگان لوزام خانگی با بیان اینکه کارخانجات تولید داخل تا چند ماه قبل اجناس خود را با ۱۰ درصد تخفیف نیز ارائه میکردند، مدعی هستند که در حال حاضر تولیدکنندگان محصولات خود را با قیمت مصرف کننده به واحدهای فروش عرضه میکنند و بازار را با مشکل مواجه کردهاند و شرایط به مذاق آن ها خوش آمده است!
در همین رابطه حمید رضا غزنوی - سخنگوی انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم خانگی - در گفتوگو با ایسنا، و در ارتباط با افزایش ۳۵ تا ۴۰ درصدی افزایش قیمت لوازم خانگی و نیز ادعاهای مطرح شده توسط فروشندگان لوازم خانگی، اظهار کرد: لوازم خانگی تولید داخل تا ۳۵ درصد افزایش قیمت داشته که ۹ درصد آن مربوط به ارزش افزوده بود که قبلا توسط تولیدکننده پرداخت میشد. سه درصد مربوط به هزینه حمل و نقل است و ۱۰ درصد نیز سود عامل فروش لحاظ شده است.
وی ادامه داد: اینکه عنوان میکنند تولیدکننده کالا را به بازار نمیرساند، صحت ندارد؛ چرا که تولیدکنندگان هزینه روزانه دارند و باید از پس مخارج خود بربیاید و مطمئنا به نفع تولد کننده نیست که تولید نکند.
غزنوی همچنین در مورد وضعیت پیش روی قیمت لوازم خانگی تولید داخل در سال جاری، اعلام کرد: اگر شرایط به همین منوال ادامه یابد، بیش از این قیمت لوازم خانگی افزایش نمییابد چراکه بازار بیش از این کشش افزایش قیمت را ندارد.
سخنگوی انجمن صنفی تولیدکنندگان لوازم خانگی معتقد است که تولیدکنندگان داخلی این ظرفیت را دارند که حداقل تا سه برابر نیاز بازار را تولید کنند و تکنولوژیهای مورد استفاده توسط آن ها کم از کشورهای آسیای جنوبی و اروپا ندارد و تولیدکنندگان این بخش میتوانند بازار داخلی کشور را تامین کنند و به حجم انبوه برسند.
وی با اشاره به اینکه از اواخر خردادماه سال جاری ممنوعیت واردات لوازم خانگی اعلام شد، خاطرنشان کرد: تقریبا طی این دو ماهه میزان تولید لوازم خانگی حدود ۱۰ درصد کاهش یافته است.
این درحالی است که حبیب اله انصاری -دبیر انجمن لوازم خانگی در ارتباط با مسائل مطرح شده، به ایسنا گفت: پتانسیل تولید لوازم خانگی با بهترین کیفیت در داخل کشور وجود دارد و متاسفانه در سال جاری شرایط به گونهای پیش رفت که به دلیل کمبود مواد اولیه و نوسانات ارزی میزان تولید تولیدکنندگان کاهش یافت. علاوه بر این نباید فراموش کنیم که نیازمند واردات مواد اولیه قطعات در حوزه لوازم خانگی هستیم و با توجه به مسائلی که به آن اشاره شد، اتفاقاتی رخ داد که تولیدکندگان نتوانند بر اساس زمانبندی در نظر گرفته شده، تولید کنند.
حال سوال قابل تامل در ارتباط با ادعای تولیدکنندگان لوازم خانگی این است که اگر توانایی تامین لوازم خانگی مورد نیاز کشور توسط آن ها وجود دارد پس به چه علت این روزها شاهد تهی شدن واحدهای فروش از لوازم خانگی طبق اداعی فروشندگان هستیم؟
هرچند وعده عدم افزایش قیمت ها پیش از این یکبار دیگر و زمانی که قیمت ها تا حدود ۱۰ درصد افزایش یافته بود، توسط انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی داده شد، اما در نهایت دوامی نیاورد و این روزها شاهد افزایش ۳۵ تا ۴۰ درصدی قیمت لوازم خانگی هستیم. افزایش قیمتی که با حساب و کتاب سرانگشتی نزدیک به ۲۰ درصد آن به جیب تولیدکنندگان داخلی می رود؛ تولیدکنندگانی که در حال حاضر ارز ۴۲۰۰ تومانی دریافت میکنند و از شرایط ممنوعیت واردات لوازم خانگی نیز بهره میبرند!
افزایش قیمت لبنیات ازنظرمردم غیرقانونی است
چرا افزایش قیمت لبنیات 17 تا32 درصد است ولی افزایش حقوق ها کارمندان، کارگران و بازنشسگان 10 درصد شرم آوراست
افزایش قیمت لبنیات قانونی است
08:46 ::
1397/5/7
سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه افزایش ۱۷ تا ۳۲ درصدی قیمت شیر و فرآوردههای دامی قانونی است، گفت:در دوران نابسامانی اقتصادی باید از تولیدکنندگان به ویژه کشاورزان و دامداران حمایتهای قیمتی شود تا انگیزه تولید شیر و مواد لبنی را همچنان حفظ کنند.
نورمحمد تربتینژاد، علت افزایش ۱۷ تا ۳۲ درصدی قیمت شیر و فرآوردههای لبنی و دامی را نوسانات نرخ ارز و تلاطمهای قیمت نهادههای دامی عنوان کرد و افزود: باید از کشاورزان و دامداران حمایتهای ویژه شود تا انگیزه تولید شیر و لبنیات را داشته باشند. وقتی گفته میشود لبنیات، لبنیات از شیر تهیه میشود و شیر از دام تولید میشود و تولید شیر برای دامدار باید به صرفه باشد به این منظور قیمت خرید شیر باید قیمت بهروز و واقعی باشد.
وی با بیان اینکه موافق افزایش تدریجی قیمت شیر و لبنیات است، افزود: با افزایش یکباره قیمت شیر و فرآوردههای دامی مخالفم اما وقتی قیمت شیر چند سال متمادی افزایش داده نمیشود و نوسانات ارز که روی نهادههای تاثیر مستقیم دارد، اتفاق میافتد چارهای جز افزایش قیمت برای انجمن صنایع لبنی باقی نمیماند. اگر قیمت شیر و مواد لبنی بر اساس تورم سالانه افزایش می یافت امروز شاهد ۱۷ تا ۳۲ درصدی قیمت نبودیم.
سخنگوی کمیسیون کشاورزی مجلس افزایش قیمت شیر و مواد لبنی را برای جامعه غیرقابل قبول دانست و افزود: افزایش نهاده های دامی، قیمت خوراک گاوهای شیرده، قیمت شیر و فرآوردههای دامی را افزایش داد.
تربتینژاد متذکر شد: حمایت از مصرف کنندگان شیر و فرآوردههای دامی مقوله دیگری است که دولت باید ساز و کار مناسبی برای آن پیدا کند.
نماینده مردم گرگان در مجلس افزایش قیمت شیر و فرآوردههای دامی را قانونی دانست و در عین حال از در دستور قرار گرفتن این مسئله در جلسه کمیسیون کشاورزی سخن گفت و افزود: اگر چه وزارت جهادکشاورزی و شرکتهای وابسته به این وزارتخانه مجاز به تغییر قیمتها هستند اگر چه خوب است قبل از موافقت با افزایش قیمت شیر و فرآوردههای لبنی در جلسات کمیته دام و طیور کمیسیون کشاورزی حضور مییافتند و درباره تصمیماتشان به اعضای کمیته توضیح میدانند تا تصمیمات مناسبتری اتخاذ میشد.
وی ادامه داد: حالا که وزارت جهادکشاورزی و انجمن صنایع لبنی چنین نکردند اگر کمیسیون کشاورزی احتمالا نظر دیگری نسبت به درصدهای افزایش یافته نرخ شیر و فرآوردههای دامی داشته باشد، بین کمیسیون کشاورزی مجلس و وزارت جهادکشاورزی اختلاف به وجود میآید و مردم دچار مشکل میشوند.
تربتینژاد در عین حال مطرح شدن این مسئله در جلسه هفته جاری کمیسیون کشاورزی را رد نکرد.
با دستگیری شهرام جزایری در داخل محموله عدس به هنگام عبور غیر قانونی از مرز کشور قبل از هرکس باید به مدعیان اصلاحطلبی و آقای زیباکلام مدافع سرسخت این عنصر اخلالگر اقتصادی تسلیت گفت.
تا دستگاه قضایی در روند رسیدگی به اتهامات حسین فریدون و مهدی جهانگیری تسریع ننماید مردم آرامش نخواهند داشت. باید در محاکمه و صدور حکم دستگیرشدگان دیگری نیز که اتهام افساد فیالارض دارند، تسریع شود.
بنده دائماً و با مشقت کار میکنم و یک روز هم استراحت ندارم اما از دولت و دستگاه قضایی میخواهم با همکاری یکدیگر، با متخلفین و مسببین وضع امروز جامعه به شدت برخورد و عدهای از زالوصفتان را اعدام کنند. مردم گرسنهاند ولی عدهای پول پارو میکنند؟!
یکی از وظایف اصلی سپاه دفاع از انقلاب و دستاوردهای آن است. در این برهه که بیکفایتی برخی مسئولان اقتصاد کشور را به هم ریخته و دلار 3 هزار تومانی به بالای 10 هزار تومان رسیده لازم است اطلاعات سپاه ورود کند و هجمههای ناجوانمردانهای که نظام مبتنی بر نیابت امام عصر(عج) را نشانه رفته خنثی کند و جاده صافکنهای داخلی دشمن را به دست قانون بسپارد.
از دستگاه قضایی انتظار میرود عامل وضع امروز جامعه از جمله تیم اقتصادی دولت یازدهم و دوازدهم و رئیس بانک مرکزی و دو تابعیتیهای لانه کرده در دولت و... را احضار، بازجویی و در صورت لزوم با آنها برخورد قاطعانه قانونی داشته باشند.
اگر دستگاه قضا با اخلالگران اقتصادی کشور برخورد قاطع کند قیمت سکه و دلار مرتب بالا نمیرود و بدنه مردم زیرفشار تورم له نمیشوند.
کاش از اخبار صدا و سیما بشنویم که تعدادی از عوامل اختلال در اقتصاد کشور اعدام شده و به سزای خیانت خود رسیدهاند.
وقتی افراد خائنی از وزارتخانهها و ادارات دولتی توسط ضابطانی غیر از حراست آن دستگاه دستگیر میشوند لازم است مسئولان حراست در مورد علت بیخبری یا تسامح خود در قبال آنان بازخواست شوند.
به قدرت رسیدن حزب جدید در پاکستان یک فرصت بینظیر تاریخی را پس از پرویز مشرف، دیکتاتور نظامی دستنشانده آمریکا و نواز شریف وهابی مورد حمایت عربستان در اختیار ایران گذاشته است. ادامه پروژه خط لوله صلح با توجه به ناآرامیهای افغانستان و عدم توفیق آمریکا در جایگزین کردن خط لوله ترکمنستان، افغانستان، پاکستان، تأمین امنیت کامل مرز شرقی ایران، سهولت بخشی فعالیت فرهنگی شیعیان کویته و تسهیل روابط هند با ایران، به دلیل روابط نزدیک تهران- اسلام آباد از مهمترین نتایج پیروزی احزاب منتسب به عمران خان میتواند بشود.
آیا بهتر نبود 3/8 میلیارد دلار صرف شده در واردات خودرو لوکس به اشتغالزایی و جلوگیری از تعطیلی دهها کارخانه بزرگ و سفره خالی کارگران در این دو سال (95-96) اختصاص مییافت؟! آیا نظارت مجلس به وظیفه خود عمل کرده است؟ چرا نمایندگان از رئیس ستاد اقتصاد مقاومتی دولت سؤال نمیکنند؟
چرا دولت چوب حراج به ارز کشور زد که عدهای سودجو بروند از روستاییها دعوت کنند که بیایید به تور یک روزه ترکیه و... بروید و ارزتان از آن ما؟! چرا برای مسافرتهای خارجی یورو 11 هزار تومان بازار را دولت 5 هزار تومان میدهد که فرد با 2/400/000 تومان هزینه رفت و برگشت مبلغ 3/600/000 تومان هم سود میبرد؟! روزی 16 هزار نفر به گردش میروند طی 4 ماهه اول امسال بیش از 1/800/000 نفر به سفرهای خارجی رفتهاند؟ حداقل ارز را به قیمت هزار تومان پایینتر از بازار آزاد به اینها بفروشند. یعنی مسئولان که از تحریمهای سخت دشمن و مشکلات صادرات نفت کشورمان سخن میگویند چرا این گونه چوب حراج به ارز کشور میزنند؟!
رئیس جمهور آنچنان از عملکرد موفقیتآمیز رئیس بانک مرکزی (سیف) دفاع کرد که ما اصلا مبهوت ماندیم که چنین نیروی با کیفیت و ممتازی چرا از بدنه دولت جدا شد؟!
نظام هوشیار باشد افرادی که در مسئولیتها جابجا میشوند به بهانههای مختلف از کشور خارج نشوند. آیا تجربه خاوری کافی نیست؟
کارگزاران سازندگی در بیشتر نابسامانیها و نیز تخلفات مدیریتی دو دهه اخیر نقش پررنگی داشتهاند. چطور رئیسجمهور پذیرفتهاند که دولت برای اصلاح امور از چاه به چاله بیفتد و یک کارگزارانی در رأس بانک مرکزی قرار گیرد؟ روشهای زیربنایی اقتصادی در دولت باید اصلاح شوند. با چند مدیر آزمون داده هیچ چیز عوض نخواهد شد.
تعداد افراد صاحب تخصص و سالم در کشور ما کم نیست. آقای رئیسجمهور تعارف با وزیران و مدیران را به کنار بگذارند و در این شرایط حساس منافع ملی را بر منافع گروهی و جناحی ترجیح بدهند.
با جابهجایی چند مهره دولتی انبوه مشکلاتی که دولت در طول 5 سال سوء تدبیر بوجود آورده مرتفع نخواهد شد.
وزیر خارجه گفته درمورد برجام کفران نعمت کردیم! خدمت ایشان عرض میشود، کسانی کفران نعمت کردند که خون شهدای هستهای را پایمال کرده و ایستادگی ملت را به برجام هیچ فروختند!
آقای ظریف از کفران کدام نعمت برجام سخن میگویند؟ مردم که از زمان برجام روزبه روز سفرههایشان کوچکتر شده و قدرت خریدشان کاهش یافته است. البته حق این است که روی سخن شما با کاسبان برجام باشد که اموال ملت را به غارت بردهاند و میبرند.
آقای ظریف وزیر خارجه کشورمان با آدرس غلط دادن خود و دیگران را به بیراهه نبرد. اگر ایشان و همکارانشان در دولت شکر نعمت ولایت را به جا میآوردند و به نصایح و رهنمودهای خیرخواهانه و جامعالاطراف معظمله عمل میکردند کشور امروز دچار این وضعیت نمیشد. کفران نعمت ولایت ازسوی دولت عتاب در پی دارد معالوصف ما ملت باید تاوان این کفران نعمت توسط دولتمردان را به دلیل رایی که اکثریتمان به دولت فعلی دادهاند بپردازیم.
دولت در مذاکرات هستهای تمام خطوط قرمز نظام را نادیده گرفت و منصفانه نیست آقای ظریف مردم را متهم کند که قدر برجام را ندانستند. زیرا مردم از زمان امضای برجام چند سال منتظر تحقق وعده میوه دادن نهال برجام نشستند ولی خبری نشد.