اعضای هیئت مدیره و هیئت موسس قانونی این باشگاه هم که همگی از کارکنان نفت جنوب هستندبه دلیل عدم تعهدات مالی شرکت نفت به صورت کتبی استعفای خود را اعلام و هزینه کرد برای این تیم را ممنوع کردهاند. به نوشته میزان بنابراین در شرایط فعلی با تایید نشدن اعضای جدید هیئت موسس، هیئت مدیره و مدیرعامل باشگاه نفت مسجد سلیمان توسط مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران و با گذشت زمان این باشگاه به انحلال نزدیک میشود. البته سازمان لیگ هم بر اساس الزامات AFC خواستار شفاف شدن ساختار مالکیتی و مدیریتی باشگاه است که در صورت محقق نشدن این موضوع مجبور می شود این تیم را از رقابتهای لیگ برتر کنار بگذارد.
البته یکی از راهکارهای برون رفت از این اوضوع که نفت مسجدسلیمان به سرنوشت نفت تهران دچار نشود این است که به بخش خصوصی واگذار شود اما با توجه به اینکه امتیاز این باشگاه در تملک شرکت ملی نفت ایران است بر اساس قانون تجارت و قوانین دولتی امکان واگذاری امتیاز آن به بخش خصوصی در کوتاه مدت میسر نیست.
در شرایط فعلی شرکت ملی نفت ایران به نوعی این باشگاه را بلاتکلیف کرده است چون نه حاضر به تامین و پرداخت هزینههای آن است و نه تایید اعضای هیئت موسس، هیئت مدیره و مدیرعامل آن چون بر اساس قوانین و اساسنامه باشگاه نفت مسجدسلیمان بدون تایید مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران امکان تغییرات مدیریتی و ثبت آن در آگهی روزنامههای رسمی کشور میسر نیست.
سازمان لیگ پس از چندبار اخطار اخیرا مکاتباتی با مسئولان این باشگاه داشته که به دلیل خودداری از تعیین تکلیف مالکیتی و مدیریتی باشگاه و بنا بر سلب مسئولیتی که شرکت ملی نفت از خود در پاسخ به مکاتبه سازمان لیگ داشته ناچار است تیم نفت مسجدسلیمان را از رقابتهای لیگبرتر کنار گذاشته و بر اساس قوانین فدراسیون فوتبال تیم دیگری را جایگزین کند که در نامه اخیر رئیس سازمان لیگ به مدیرکل اداره ورزش و جوانان استان خوزستان رسما به وی اعلام شد. بر اساس این اعلام کلیه اسنادی که به امضای کیوان بابادی مدیرعامل فعلی این باشگاه هم رسیده وجاهت قانونی ندارد.
البته در حال حاضر استاندار خوزستان، مسئولان ورزش استان و حتی برخی از نمایندگان مجلس به دنبال آن هستند که با رایزنیهایی که با مسئولان شرکت ملی نفت ایران و همچنین سازمان لیگ انجام میدهد این موضوع حل شود و باید دید آیا تلاش آنها نتیجهای دربر خواهد داشت.