به گزارش خبرداغ، علی محمدحاضری در گفتوگو با ایلنا، درباره این که عدهای سعی میکنند این روزها مردم و جامعه را از دولت ناامید کنند و به نوعی صاحب این پایگاه اجتماعی شوند، گفت: جریانی که در انتخابات رقیب دولت بود و از شکست ناراحت است سعی دارد با این کار برای خود جایگاه اجتماعی به دست بیاورد.
وی ادامه داد: در رأس این جریان دلواپسان وجود دارند و مایل هستند که طرحهای دولت در مدیریت کشور به خصوص مدیریت اقتصادی به شکست بیانجامد.
این فعال سیاسی اصلاحطلب خاطرنشان کرد: این گروه گمان میکند که شکست دولت میتواند برای آنها اقبالی را رقم بزند؛ اما متوجه نیستند هرگونه ریزش پایگاه اجتماعی دولت به معنی پر شدن سبد رأی آنها نیست و این آب به آسیاب دشمن و ترامپ ریختن است.
وی درپاسخ به سوالی مبنی بر این که چرا عدهای در شرایطی که کشور نیاز به آرامش دارد چوب لای چرخ دولت میگذارند و آن را تخریب کنند، در این برهه وظیفه دلسوزان و نخبگان چیست، گفت: وظیفه دلسوزان درک شرایط حاد جامعه و کوشش برای انسجام هرچه بیشتر است.
این استاد دانشگاه تاکید کرد: این کار مستلزم ارتباط و همکاری تنگاتنگ بین دولت با جریان نخبگی کشور است اما از آن جایی که این ارتباط ضعیف است و نمیتواند به اندازه کافی وجهه درستی از جریان نخبگان کشور را در برداشته باشد و از آنها استفاده کند، با مشکل روبهرو شده است.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر همه جریانات موجود و علاقمند به سرنوشت ایران باید شرایط خطیر کشور را درک کنند و علیرغم وجود تنگناها و حتی گلایهمندیها مسیر تقویت انسجام اجتماعی و امیدواری ملی را طی کنند.
حاضری در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر اینکه همبستگی اجتماعی و گفتوگوی ملی چقدر میتواند این مسیر را هموار کند، گفت: این بحث کلان است، باید در سطوح عالیه کشور شرایطی را برای ایجاد یک وفاق ملی فراهم کند و نقارههایی که از قبل باقی مانده است رفع و لوازم آن را فراهم کنند.
وی خاطرنشان کرد: گرهگشایی از حصر یکی از این لوازم است امیدواریم تیم دست اندرکاران و مسئولان عالی نظام لوازم و بسترهای مناسب را فراهم کنند تا امکان ایجاد وحدت ملی تقویت شود.