کد خبر: ۷۷۵۵۷۱
تاریخ انتشار: ۱۰ تير ۱۳۹۷ - ۲۰:۵۸
تعداد بازدید: ۵۷۱
بنیامین نتانیاهو مدعی شد، دولتش به غیرنظامیانی که از جنگ سوریه فرار می‌کنند اجازه ورود به اسرائیل را نخواهد داد هرچند که اعطای "کمک‌های انسان دوستانه" به آنها را ادامه می‌دهد.
نتانیاهو: اجازه ورود آوارگان سوری را به اسرائیل نمی‌دهیم
به دنبال حملات نیروهای دولتی سوریه علیه مواضع مخالفان مسلح در جنوب این کشور از ۱۹ ژوئن گفته شده ده‌ها هزار غیرنظامی سوری از این حملات فرار و برخی از آنها نیز اقدام به ایجاد چادرهای موقت در بلندی‌های جولان نزدیک به مرز اسرائیل کرده‌اند.

به گزارش خبرداغ به نقل از  خبرگزاری فرانسه،  بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل در یک نشست کابینه دولت این رژیم گفت: ما درخصوص جنوب سوریه همچنان به دفاع از مرزهایمان ادامه خواهیم داد.

او تاکید کرد: ما تا جایی که قابلیت‌هایمان اجازه دهد "کمک‌های انسان دوستانه" را افزایش خواهیم داد. ما اجازه ورود هیچ‌کس به خاک خودمان را نخواهیم داد.

ارتش اسرائیل نیز ادعا کرده که شش سوری شامل چهار کودک را طی یکشنبه به منظور انجام معالجات پزشکی اورژانسی بعد از کشته شدن خانواده‌های آنها پذیرش کرده است. این در حالی است که معمولا رژیم صهیونیستی از شورشیان مسلح که با نظام اسد می‌جنگند حمایت می‌کند.

فرمانده برنامه اسرائیلی موسوم به "عملیات همسایه خوب" اظهار کرد: طی یک هفته و نیم گذشته دورنمای کلی تغییر کرده است. اینها مردمی هستند که از خانه‌هایشان با دست خالی فرار کرده‌اند و ما متوجه شدیم که باید کاری متفاوت انجام دهیم.

همچنین ارتش اسرائیل مدعی شد، به کمک به کسانی که نیاز فوری دارند ادامه خواهد داد اما اجازه ورود موج گسترده آوارگان به داخل خاک خود را نمی‌دهد.

منبع: ایسنا
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: