کد خبر: ۷۷۴۱۵۹
تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۰۳
تعداد بازدید: ۳۰۹
مدیر کل امور اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور گفت: نگاه کشورهای پیشرفته به پناهندگانی که جنگ و ظلم به آن‌ها تحمیل شده باعث شده و ناچار به مهاجرت شوند، نگاهی ظالمانه و سخت‌گیرانه است.

به گزارش خبرداغ به نقل از ایلنا، احمد مهدی‌فر در نشست خبری به مناسبت روز جهانی پناهنده اظهار داشت: این روز برای ما دارای مفهومی عمیق، قدیمی و گسترده است.

وی گفت: متاسفانه هر سال شرایط آوارگی و مهاجرت‌های اجباری در حال افزایش است و شاخص‌های سازمان ملل بر این تاکید دارد.

مدیر کل امور اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور با بیان اینکه ما با نامهربانی برخی از کشورها به خصوص کشورهای پیشرفته نسبت به پناهندگان مواجه هستیم، عنوان کرد: اخبار نگران‌کننده‌ای از جداسازی خانواده‌ها و اجازه نیافتن برای حضوری حتی چندساعته در برخی از کشورها را می‌شنویم.

وی خاطرنشان کرد: بنابراین بسیار متاسفم که بگویم نگاه کشورهای پیشرفته به پناهندگانی که جنگ و ظلم به آن‌ها تحمیل شده باعث شده و ناچار به مهاجرت شوند، نگاهی ظالمانه و سخت‌گیرانه است.

محمدی‌فر افزود: امیدواریم شرایطی پیش آید که دنیا در صلح، آرامش و امنیت قرار بگیرد تا جهان بهتری را داشته باشیم و جمهوری اسلامی ایران همواره با نگاه آزادنه و دین‌مدارانه خود تلاش داشته که هرچه بیشتر به آوارگان خدمت رسانی کند.

مدیرکل امور اتباع و مهاجرین خارجی وزارت کشور با اشاره به فرمان رهبری در خصوص حق تحصیل فرزندان مهاجرین در ایران گفت: ما در رابطه با مهاجرانی که به صورت غیرقانونی وارد کشور شدند تمام تلاش خود را کردیم که پذیرای آن‌ها باشیم و امروز ۱۰۲ هزار نفر از فرزندان مهاجران غیرقانونی در مدارس ثبت نام کردیم.

وی با اشاره به برخورداری ۴۵۰ هزار نفر از فرزندان مهاجران در ایران از مزایای تحصیلی مانند یک دانش آموز ایرانی گفت: خدمات بیمه‌ای که در بسیاری کشورها برای مهاجران در نظر گرفته نمی‌شود، در ایران مانند سایر شهروندان مهاجران از بیمه سلامت برخوردار هستند.   

محمدی‌فر تاکید کرد: تلاش می‌کنیم جامعه‌ای سالم برای پناهندگان فراهم آوریم تا آن‌ها امیدشان را از دست ندهند و پس از برقراری آرامش در  کشورشان بتوانند به آن جا بازگردند و در آبادانی کشورمان سهیم باشند.

وی با اشاره به آمار تحصیل مهاجران در دانشگاه‌های کشور اظهار داشت: تا امروز ۱۷ هزار نفر دانشجو در دانشگاه‌های مخلتف مشغول تحصیل هستند و چیزی حدود ۲۵ هزار نفر فارغ التحصیل که فرهیختگان علمی به حساب می‌آیند از کشورهای افغانستان، عراق و سایر کشورها داریم.

مدیرکل امور اتباع و مهاجران خارجی وزارت کشور با انتقاد از سازمان‌های جهانی و کشورهای اروپایی به دلیل عدم مسئولیت‌پذیری گفت: ما بارها گفته‌ایم که موضوع پناهندگان همچون زنجیره‌ای است که تمام کشورها باید نسبت به آن متعهد باشند و به مسئولیت خود عمل کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: