در این سوپ از کلم بروکلی با دو روش پخت استفاده می کنیم، مقداری از اون ها رو در سوپ استفاده می کنیم و مقداری رو در فر برشته می کنیم و برای روی سوپ از اون استفاده می کنیم.
به گزارش
خبرداغ به نقل از شفا آنلاین، در این سوپ از کلم بروکلی با دو روش پخت استفاده می کنیم، مقداری از اون ها رو در سوپ استفاده می کنیم و مقداری رو در فر برشته می کنیم و برای روی سوپ از اون استفاده می کنیم.
مواد لازم:
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
موسیر ۲ عدد بزرگ
سیر ۳ حبه
کلم بروکلی ۹۰۰ گرم
سیب زمینی ۳ عدد کوچک
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
پنیر چدار ۲ پیمانه
آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
نان تست ۴ برش
آماده کردن مواد برای تهیه سوپ سیب زمینی، بروکلی و چدار:
1- به روغن زیتون اضافی نیاز دارید.
2- موسیر ها رو نصف و بعد ورقه ورقه کنید.
3- سیرها رو ریز خرد کنید.
4- ساقه های بروکلی رو جدا و خرد کنید. گلچه های بروکلی رو هم به قطعات دو و نیم سانتی متری خرد کنید.
5- سیب زمینی ها رو پوست گرفته و خرد کنید.
6- از پنیر چدار سفید رنده شده استفاده کنید.
طرز تهیه:
از قبل فر رو با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید
در قابلمه ای کوچک، روغن زیتون رو روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. موسیر، نیمی از سیر، ساقه های بروکلی، سیب زمینی و نوک انگشت نمک رو به اون ها اضافه کنید. مواد رو برای ۳ تا ۴ دقیقه بپزید.
۵ پیمانه آب به همراه قدری نمک به مواد اضافه کنید. بذارید تا آب بجوشه، حرارت رو کم کنید و مواد رو برای ۱۰ دقیقه بپزید.
۳ پیمانه گلچه های بروکلی رو اضافه کنید و برای ۸ تا ۱۰ دقیقه دیگر تا نرم بشن، بپزید.
سوپ رو از روی حرارت بردارید تا کمی خنک بشه، سپس اون رو به همراه ۱ پیمانه پنیر در مخلوط کن بزنید. نمک، فلفل و آبلیمو رو اضافه کنید.
پنیر و سیر باقیمانده رو با هم ترکیب کنید. نان ها رو در یک سمتی سینی فر و بقیه گلچه های بروکلی رو در سمت دیگر سینی فر بریزید. روی اون ها روغن زیتون بپاشید و به آن ها نمک و فلفل بزنید. ترکیب پنیر رو روی نان ها پخش کنید و برای ۱۵ دقیقه در فر بذارید. در میان پخت، گلچه های بروکلی رو هم بزنید.
سوپ رو با تکه های نان و گلچه های کلم بروکلی برشته شده و کمی رنده پوست لیمو میل کنید.