کد خبر: ۷۷۲۵۳۰
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۲۰:۲۸
تعداد بازدید: ۵۷۸
بیعت با رهبری و ولی امر به عنوان یک اصل دینی در نظام جمهوری اسلامی جزو اصول دکترین سیاسی نظامی مقدس اسلامی است.
علم الهدی: بیعت با رهبری از اصول دکترین سیاسی نظامی است/ ارزش قائل شدن برای غیر دین، تفکر طاغوتی است
به گزارش خبرداغ ، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: بیعت با رهبری و ولی امر به عنوان یک آیت الله علم الهدی: بیعت با رهبری از اصول دکترین سیاسی نظامی است.اصل دینی در نظام جمهوری اسلامی جزو اصول دکترین سیاسی نظامی است.

آیت الله سید احمد علم الهدی امروز در ادامه جلسه تفسیر قرآن سوره فتح در مهدیه مشهد افزود: اگر بنا باشد به امر دیگری غیر از امور دینی وابسته شویم بین ما و طاغوت هیچ فرقی نیست، ارزش قائل شدن برای غیر دین، تفکر طاغوتی است.

وی ادامه داد: برای غیر از دین نباید ارزشی قائل شد و جز دین هیچ چیز برای ما ارزش ندارد. دنباله روی سیاست اگر برای غیر از دین باشد راه به جایی نمی برد و درست نیست و نمی توانیم بگوییم در عرصه سیاسی به دین کاری نداریم.

امام جمعه مشهد گفت: آیات قرآن در عرصه های مختلف زندگی فردی و اجتماعی و سیاسی ما هدایت ساز و خط ساز است. هدایت قرآن جامع است و باید به نکته هایی که قرآن بیان می کند توجه و نکات آن را در زندگی پیاده کنیم.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، وی با بیان اینکه دست خدا برای عطا کردن گشوده است، افزود: همانگونه که حضرت موسی در شبی سرد و در موقعیت سخت وضع حمل همسرش و در شرایطی که به مرز استیصال رسیده بود، شعله های آتش را دید و وقتی به آتش نزدیک شد ندا رسید که ای موسی من پروردگار تو هستم و تو به سرزمین مقدس طوا وارد شده ای، خداوند برای اینکه بندگانش به او نزدیک شوند گاهی آنها را به مرز استیصال می کشاند، خدا می خواهد از این راه خود را به آنها نشان دهد و بندگان برای رفع استیصال به او نزدیک شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: