کد خبر: ۷۷۰۸۲۹
تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۲
تعداد بازدید: ۶۰۸
هفته گذشته دو خبر مشابه در آبادان و شهرستان فسای استان فارس در فضای مجازی منتشر شد که هر دو حکایت از اقدام ناشایست معلم در قیچی کردن موهای دانش آموزان کلاسش داشت. علیرضا کاظمی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در این باره اظهار کرد: هیچ کس چنین کاری را تایید نمی‌کند. آموزش و پرورش این عمل را محکوم کرده و با فرد خاطی برخورد شده و به هیچ وجه مورد تایید ما نیست.
آموزش و پرورش: برخورد تنبیهی با دانش‌آموزان، ممنوع / قیچی کردن موی سر، حرکتی ضدتربیتی است/ هدایت دانش آموزان با رفتار پرخطر به سمت هسته‌های مشاوره

به گزارش خبرداغ به نقل از انتخاب،هفته گذشته دو خبر مشابه در آبادان و شهرستان فسای استان فارس در فضای مجازی منتشر شد که هر دو حکایت از اقدام ناشایست معلم در قیچی کردن موهای دانش آموزان کلاسش داشت.

علیرضا کاظمی، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در گفت‌وگو با ایسنا، در این باره اظهار کرد: هیچ کس چنین کاری را تایید نمی‌کند. آموزش و پرورش این عمل را محکوم کرده و با فرد خاطی برخورد شده و به هیچ وجه مورد تایید ما نیست.

وی افزود: این حرکت‌ها، ضد تربیتی است و طبیعتا تاثیری در تربیت صحیح دانش آموزان ندارد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه جلوگیری از وقوع چنین اتفاقاتی را در دو مسیر آموزش دانش‌آموزان و همکاران فرهنگی دنبال می‌کنیم گفت: تلاش می‌کنیم این دست اتفاقات در فضای آموزش و پرروش نیفتد. مسیر نخست آگاه سازی همکاران فرهنگی در حوزه مسائل تربیتی است که به هیچ وقت برخوردهای تنبیهی با دانش‌آموزان نداشته باشند.

کاظمی تاکید کرد: تنبیه در هر شکل و قالبی از منظر ما مردود بوده و قابل قبول نیست. نگاه ما بازدارنده است و همکاران نباید برخورد تنبیهی داشته باشند. در راستای آماده سازی همکاران فرهنگی در حوزه مسائل تربیتی کلاس‌های ضمن خدمت برگزار می‌شود. آموزش و پرورش دوره‌های زیادی در حوزه مسائل تربیتی و روانشناسی برگزار می‌کند اما به هر حال اتفاقاتی از این دست ممکن است در خانواده بزرگ آموزش و پرورش رخ دهد؛ البته ممکن است شرایط خاصی ایجاد شود که برخوردهای تنبیهی را به دنبال داشته باشد که باز هم قابل قبول نیست.

هدایت دانش آموزان با رفتار پرخطر به سمت هسته‌های مشاوره

وی افزود: مسیر دوم مشاوره و آگاهی دهی به خود دانش‌آموزان است. برگزاری کلاس‌ها و کارگاه‌های مشاوره و هدایت دانش‌آموزان دارای رفتار پرخطر به سمت مشاوران می‌تواند جنبه بازدارندگی داشته باشد.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه تعدادی از دانش آموزان در معرض آسیب‌ها هستند و تعدادی دیگر به آسیب‌های اجتماعی مبتلا شده‌اند گفت: هم باید درمان کنیم و هم پیشگیری تا از ابتلای آنها که در معرض خطرند جلوگیری کنیم. این حیطه فعالیت‌های زیادی را می‌طلبد. در این حوزه برنامه‌ریزی‌هایی داریم و از همه ظرفیت‌های موجود در هسته‌های مشاوره ادارات و مدارس استفاده می‌کنیم تا شاهد وقوع رخدادهای ناخوشایند در فضای مطلوب تربیتی نباشیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۰۴:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۳/۰۱
0
0
حرف جالبی زده ایدتربیت وتربیت و....اماآیامی دانیدکه باپایین آوردن مقام معلم ازتربیت فقط دوحرف اولش رادربسیاری ازمدارس می بینیم پراین مقام مسئول بدرفتاری بامعلملن وکتک خردن معلم راهم ازدانش آموزوهم ازاولیای دانش آموز تنی بیندوفقط کوتاه کردن موی دانش آموزرامی بیند من به عنوان مدیرمدرسه متوسطه اول درسردانش آموزپایه نهم شپش دیده ام واین درحالی بودکه این دانش آموزحاضرنبودموی سرش راکوتاه کندحال توخودبخوان حذیث مفصل ازاین مجمل به هرحال بایددرآینده ای نه چندان دوربرسرحاک آموزش وپرورش فاتحه ای بخوانیم ومراسم مرثیه خوانی برگزارکنیم
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: