کد خبر: ۷۶۷۷۷۴
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۱:۳۶
تعداد بازدید: ۴۰۷
سخنگوی دولت بریتانیا اعلام کرد این کشور از طرح رییس‌جمهوری فرانسه برای تدوین توافق هسته‌ای جدید، استقبال می‌کند.
حمایت بریتانیا از طرح ماکرون درباره برجامبه گزارش خبرداغ به نقل از  ایلنا، سخنگوی دولت بریتانیا امروز-چهارشنبه- اعلام کرد کشورش از طرح پیشنهادی روسای جمهوری فرانسه و آمریکا درباره برجام حمایت می‌کند.

وی اضافه کرد که بریتانیا در این رابطه با متحدان خود وارده مذاکره مستقیم شده تا نکاتی که رییس‌جمهوری آمریکا از آنها به عنوان نقاط ضعف برجام یاد می‌کند را مورد بررسی قرار دهد.

به نقل از رویترز، «امانوئل ماکرون» رییس‌جمهوری فرانسه امروز اعلام کرد در مذاکره با «دونالد ترامپ» رییس‌جمهوری آمریکا، برای نگارش توافقی جامع‌تر از برجام، به توافق رسیده است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Germany
۲۲:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۲/۰۵
0
0
ایران باید به سلاح هسته ایی دست پیدا کند
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: