کد خبر: ۷۶۷۵۸۳
تاریخ انتشار: ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۹
تعداد بازدید: ۳۳۳
دهقانی در نشست شورای امنیت تاکید کرد؛
معاون حقوقی و بین المللی وزیر امور خارجه در نشست شورای امنیت گفت: جوانان ایرانی مصون‌ترین قشر در مواجهه با تبلیغات و فعالیت‌های گروه‌های تروریستی و افراطی در سطح جهانی بوده‌اند.
ضرورت مقابله نهادهای بین‌المللی با ایدئولوژی‌های افراطی برای جذب جوانان به فعالیت‌های تروریستی

به گزارش خبرداغ به نقل از ایلنا، غلامحسین دهقانی معاون امور حقوقی و بین المللی وزارت امور خارجه در سخنرانی خود در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد با اشاره به نقش ایدئولوژی‌های افراطی خشونت طلب در تهدید صلح و امنیت بین‌المللی، اتخاذ اقدامات عملی توسط دولت‌ها و نهادهای بین‌المللی جهت مقابله با ایدئولوژی‌های افراطی برای جذب جوانان به فعالیت‌های افراط گرایانه را خواستار شد.

وی افزود: به منظور جلوگیری از افراط گرایی و به حاشیه رانده شدن جوانان، چاره‌ای جز تلاش در جهت تشویق تحمل و مدارا، سرمایه‌گذاری در آموزش و آگاه‌سازی، محو فقر، پایان دادن به تبعیض و اشغالگری بخصوص در سرزمین فلسطین و رسیدگی موثر به وضعیت‌های بحرانی و منازعات نداریم.

دهقانی با تاکید بر اهمیت محافظت از جوانان در برابر تهدیدات افراط گرایی که بواسطه سوءاستفاده از رسانه‌های جمعی و فناوری‌های نوین اهمیت روزافزونی یافته، اظهار داشت: لازم است رسانه‌های جمعی مسئولانه اقدام نموده و بمثابه ابزاری برای انتقال و گسترش تفکرات افراط گرایانه مورد سوءاستفاده قرار نگیرند.

دهقانی افزود: درصورتی که رسانه های جمعی به مسئولیت خود بطور شایسته عمل نکنند، لازم است دولت‌ها بمنظور توقف فعالیت‌های رسانه‌ای افراط‌گرایانه اقدام نمایند. چنین راهبردی، نسل بعدی را در مواجهه با خشونت و تفکرات افراطی یاری نموده و مانع از به ثمر رسیدن تلاشهایی می شود که هدف از آنها تشدید مشکلات و افزایش منازعه و بحران در جهان می باشد.

معاون وزیر امور خارجه کشورمان در پایان ضمن تاکید بر تعهد قاطع جمهوری اسلامی ایران به مقابله با افراط‌گرایی و تروریسم، تصریح کرد: ایران مفتخر است که جوانانش مصون‌ترین قشر در مواجهه با تبلیغات و فعالیت‌های گروه‌های تروریستی و افراطی در سطح جهانی بوده‌اند.

دهقانی همچنین با تاکید بر اهمیت قطعنامه های مصوب نشست‌های مجمع عمومی سازمان ملل متحد در سال های ۲۰۱۵ و ۲۰۱۷ در زمینه «جهان عاری از خشونت و افراط گرایی خشونت طلب» که به ابتکار رئیس جمهور ایران به تصویب رسید، اظهار داشت: در این قطعنامه‌ها ضرورت حمایت از جوانان در مقابله با افراط‌گرایی خشنونت طلب مورد توجه جدی قرار گرفته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: