کد خبر: ۷۶۴۶۵۹
تاریخ انتشار: ۱۲ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۴
تعداد بازدید: ۲۵۰
یک فعال سیاسی اصلاح‌طلب گفت: وقتی جریان اصلاح‌طلبی روی یک کاندیدا اجماع کردند، انتظار دارند بر اساس ارزش‌های اصلاح‌طلبی حرکت کند اما روحانی نه در انتخاب‌های مدیران و وزرایش، نه عملکرد و نه تصمیماتش شبیه به اندیشه‌های اصلاح‌طلبانه نبود.
هادی غفاری: عملکرد و تصمیمات روحانی شبیه اندیشه‌های اصلاح‌طلبانه نبود

به گزارش خبرداغ،حجت‌الاسلام هادی غفاری در گفت‌وگو با ایلنا در ارزیابی خود از تحولات سیاسی و اجتماعی کشور در سال ۹۶ گفت: در ابتدای سال گذشته انتخابات ریاست جمهوری برگزار شد. در این انتخابات برخی از چهره‌های اصلاح‌طلب نامزد انتخابات ریاست جمهوری شدند اما بسیاری از آنها رد صلاحیت شدند  و مشخصا کسانی را که ما می‌خواستیم به عنوان نیروی اصلاح طلب بر سر کار بیاوریم رد صلاحیت کردند و فقط آقای جهانگیری بود که آن هم قبل برگزاری انتخابات کناره‌گیری کرد و آقای روحانی ماند و دلیل رای به او هم ترس از به قدرت رسیدن رقیب تندرو و اصولگرا بود.

وی افزود: اگر رقیب تندرو و اصولگرا روی کار می‌آمد یقینا همه ارزش‌های اصلاح طلبی زیر سوال می‌رفت و جامعه عقب‌گرد می‌کرد به همین دلیل اصلاح طلب‌ها روی آقای روحانی اجماع کردند و تلاش کردند او رای بیاورد. به شخصه برای تبلیغ آقای روحانی به چندین شهر سفر کردم تا رای بیاورد. بعد از به قدرت رسیدن روحانی به طور طبیعی انتظاراتی بود که به مسئولیت‌های وی ختم می‌شد.

غفاری در ادامه با اشاره به انتظارات جریان اصلاحات از روحانی گفت: وقتی جریان اصلاح‌طلبی روی یک کاندیدا اجماع کردند، انتظار دارند بر اساس ارزش‌های اصلاح‌طلبی حرکت کند اما روحانی نه در انتخاب‌های مدیران و وزرایش، نه عملکرد و نه تصمیماتش شبیه به اندیشه‌های اصلاح‌طلبانه نبود.

این فعال سیاسی اصلاح‌طلب خاطر نشان کرد: مجموعا از آنچه که رای دادیم پشیمان نیستیم اما ما یک فرقی داریم که آن هم این است که همواره مطالبه‌گر هستیم حتی اگر صد در صد به کسی باور داشته باشیم و او صد در صد کاندیدای اصلاح‌طلبی باشد، باز هم ما مطالبه‌گر هستیم.

این نماینده ادوار مجلس نبود قوانین متناسب با شرایط جامعه را یکی از مشکلات اساسی کشور دانست و گفت: در کشور بسیاری از مسائل را داریم که قانون زمان آنها گذشته است و در حال حاضر نه سال ۵۸ است و نه ۵۹ است . ما در سال ۹۷ هستیم و باید براساس سال ۹۷ قانونگذاری کنیم. برخی از قوانین ما مربوط به دوران گذشته است. ما باید با شرایط موجود قانونگذاری کنیم. برخی از قوانین امروز به درد این جامعه نمی‌خورد و اصلا با شرایط اجتماعی وفق ندارد.

رییس موسسه الهادی در مورد اولویت‌های قوای سه‌گانه در سال جدید اظهار کرد: قوه قضائیه باید بداند قوانین و مقررات برای نجات یک جامعه است. همچنین کسانی باید برای قضاوت انتخاب شوند که پاک پاک باشند. در قوه قضائیه شرط اول ما عدالت واقعی است نه عدالت ادعایی. یعنی به گونه‌ای نباشد که همگروه و همفکران افراد اولویت قرار گیرند. در قوه قضائیه باید براساس عدالت اسلامی قضاوت شود و باند و گروه و دسته معیار قرار نگیرد.

غفاری در ادامه با اشاره به نقص‌های موجود در قوه مجریه نیز گفت: قوه مجریه باید بفهمد که مردم مشکلات جدی در حوزه  مسکن، معاش و اشتغال دارند. کسی که بچه دار می‌شود نباید به فکر ۲۰ سال بعد بچه خود باشد.

وی با اشاره به بحران‍‌های اقتصادی موجود در کشور گفت: ما به لحاظ دینی معتقدیم مردمی که نان ندارند بخورند نمی‌توانیم از آنها بخواهیم مقید به قوانین اسلام باشند. در مساله حجاب هم گفتم ما در جامعه‌ای می‌خواهیم دنبال اعمال حجاب باشیم که مردم مشکل معاش دارند. حکومت باید معاش مردم را تامین کند و بعد به فکر مسائلی مثل حجاب باشد.

غفاری در پایان با تاکید بر اینکه اصلاح‌طلبان باید به شدت نیروهای خود را به شکل تشکیلاتی پرورش دهند، اظهار کرد: اصلاح‌طلبان چاره‌ای ندارند جز اینکه به حزب و تحزب روی بیاورند. ما باید به سمتی برویم که به احزاب اصلاح‌طلب قدرت بدهیم تا بتوانند کادرسازی کنند و نیروهای تربیت‌شده‌ای را برای مدیریت‌ها در کشور آماده کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حسن
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۱/۱۲
0
0
آ قای غفاری با این سخنان به خوبی نقاب از چهره اصلاح طلبان برداشته است، چرا که در قدرت ماندن برای آنها مهم است و نه اصلاح طلبی و اصلاح گری زیرا خود اذعان دارد که ما همیشه حتی وقتی در قدرت هستیم، مطالبه گر هستیم و نه پاسخگو ! در حالیکه هر جریانی وقتی به قدرت رسید و چند سال امکانات و اختیارات و مسئولیت ها را در دست گرفت باید نسبت به عملکرد خود در برابر اعتماد مردم پاسخگو باشد. این چه حرفی است که نسبت به عملکرد روحانی مطالبه گر هستید! شما الان در جایگاه پاسخگویی باید باشید و نه مطالبه گری! چرا که به گفته خودتان به چندین شهر رفتید و برای ایشان رای جمع کردید یا میدانستید ایشان ضعیف هستند یا نمی دانستید در هر صورت باید پاسخگو باشید، در مورد جهانگیری و عملکرد ایشان نیز باید باید نه تنها شما بلکه همه اصلاح طلبان باید پاسخگو باشند، چرا که اگر تنها کاندیدای اصلاح طلب واقعی بودند و تایید شده بودند ایشان و حق نداشتید میدان رقابت را به نفع غیر اصلاح طلبان خالی کنید و اگر معامله کردید پس برایتان حفظ قدرت مهم است نه حل مشکلات مردم ! اگر روحانی رو نمی شناختید این دروغ بزرگ سیزده است چرا که ایشان از اول انقلاب در مصادر مختلف و حتی چندین سال نمایندگی و نایب رئیسی مجلس و حتی چهار سال رئیس جمهور بوده اند و رویکرد ایشان بر همگان آشکار بود و امثال شما ایشان را به گونه دیگر به مردم نمایاندید! بعلاوه اینکه ایشان و دولت اول و هم دولت دوم ایشان و همچنین مجلس فعلی و حتی شورای شهر و شهرداری اکثریت با اصلاح طلبان است و سمبل ان نیز خود جهانگیری به عنوان معاون اول و رئیس هیئت دولت در اکثریت جلسات که رئیس جمهور حضور ندارند، و یا لیست امید در مجلس به سر لیستی عارف و یا شورای شهر به سر لیستی هاشمی و مسجد جامعی و شهرداری نجفی این ها اگر اصلاح طلب نیستند پس چی هستندّ! آیا هنوز هم اصلاح طلبان نباید بعد از سی سال حاکمیت پاسخگو باشند! آیا هنوز هم باید از ملت و مردم مطالبه گر باشند و مردم بی چاره پاسخگوی عملکرد ضعیف اصلاح طلبان در دولت های موقت، میر حسین موسوی، هاشمی، خاتمی و روحانی باشند! خود آقای غفاری حداقل نباید پاسخگوی دوره نمایندگی خود باشند!
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: