کد خبر: ۷۶۴۵۲۶
تاریخ انتشار: ۰۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۵
تعداد بازدید: ۸۳۶
سوفله شکلات تلخ، یک دسر خوشمزه فرانسوی است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.
با سوفله شکلات تلخ به فرانسه سفر کنید
به گزارش خبرداغ به نقل از ماهنامه کیک و شیرینی: سوفله شکلات تلخ، یک دسر خوشمزه فرانسوی است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.

مواد لازم:

  • خامه: یک و یک دوم پیمانه
  • نشاسته ذرت: یک قاشق سوپ خوری
  • پودر کاکائو: سه چهارم قاشق سوپ خوری
  • شکلات تلخ: 150 گرم
  • زرده تخم مرغ: 4 عدد
  • سفیده تخم مرغ: 4 عدد
  • پودر شکر: سه چهارم پیمانه
  • کره: به مقدار لازم
 
 

طرز تهیه:

1. خامه، نشاسته ذرت، پودر کاکائو و شکلات تلخ را در ظرف مناسبی روی حرارت ملایم قرار دهید تا مواد کاملا حل شوند.
 
2. زرده های تخم مرغ را یکی یکی اضافه کرده و حدود 3 دقیقه به پخت مواد ادامه دهید تا مواد غلظت یابد. سپس ظرف را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
 
3. سفیده های تخم مرغ را در ظرفی جداگانه به خوبی بزنید تا پف کنند.
 
4. پودر شکر را به تدریج اضافه و مخلوط کنید. این مخلوط را به بقیه مواد اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید.

5. خمیر به دست آمده را در قالب های رامکین از قبل چرب شده با کره بریزید و به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزند.
 
6. سپس روی سوفله ها را با میوه های دلخواه تزیین کرده و بلافاصله سرو کنید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: