کد خبر: ۷۶۳۹۳۶
تاریخ انتشار: ۲۹ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۱۶
تعداد بازدید: ۵۹۸
محمد انصاري در سه سال گذشته پاي ثابت دعوت به بسياري از اردوهاي تيم ملي بوده، اما به نظر مي‌رسد او بخت چنداني براي حضور در جام‌جهاني نخواهد داشت.
پایان تیم ملی در بدترین زمان ممکن/ اتفاق تلخ برای یک پرسپولیسیبه گزارش خبرداغ،محمد انصاري در سه سال گذشته پاي ثابت دعوت به بسياري از اردوهاي تيم ملي بوده، اما به نظر مي‌رسد او بخت چنداني براي حضور در جام‌جهاني نخواهد داشت.

 

كي‌روش در حالي اسامي ملي‌پوشان براي دو بازي دوستانه در فروردين را اعلام كرده كه نام انصاري بين مدعوين نيست.

 

مربي پرتغالي پيش‌تر در مهر و آبان هم دو ليست براي بازي‌هاي دوستانه با توگو، روسيه، پاناما و ونزوئلا اعلام كرده بود كه در هيچكدام اسم انصاري وجود نداشت. در حقيقت بعد از بازي خانگي با سوريه كه 2-2 شد و انصاري با وجود حضور در تركيب اصلي در نيمه دوم تعويض شد، اين مدافع از برنامه‌هاي كي‌روش خارج شده است.

 

سرمربي تيم ملي در پست دفاع چپ ميلاد محمدي و سعيد آقايي و در پست دفاع مياني هم جلال حسيني، چشمي، منتظري و خانزاده را به انصاري ترجيح مي‌دهد.

بانک ورزش

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: