
به گزارش
خبرداغ به نقل از وب سایت سرآَشپز پاپیون: طرز تهیه ژله حوض را برای علاقمندان گردآوری کرده ایم. این مدل در عین زیبایی بسیار ساده بوده و در کوتاهترین زمان تهیه می شود.
مواد لازم:
- ژله بلوبری ۲ بسته
ژله آلوئه ورا ۱ بسته
بستنی وانیلی ۱ لیوان
شکلات سنگی به مقدار لازم
پاستیل ماهی به مقدار لازم
طرز تهیه:
- ابتدا هر بسته ژله بلوبرى را با یک لیوان آب جوش به روش بنمارى حل
میکنیم و بعد از سرد شدن،بستنی که از قبل به دمای محیط رسیده باشه را به آن
اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا یک دست شود.
- ظرف مورد نظر را کمی چرب میکنیم و مقداری از ژله ی بلوبرى را داخل ظرف می ریزیم و در یخچال قرار داده و اجازه میدهیم تا نیم بند شود.
- یه کاسه ی کوچکتر را انتخاب کرده و جداره ی بیرونی آن را چرب میکنیم
روی ژله ی بلوبرى که نیم بند شده قرار میدهیم و به مدت ده دقيقه در یخچال
می گذاریم.پس از این مدت ظرف را از یخچال بیرون میآوریم و ما بقى ژله ی
بلوبرى را به آرامی در آن می ریزیم به طوری که تا بالای کاسه ی کوچکتر را
پر کند و مجددا ظرف را داخل یخچال می گذاریم تا ژله به صورت کامل خودش را
بگيرد.
- ژله الوئه ورا را با یک لیوان آب جوش حل نموده و اجازه میدهیم سرد
شود.سپس ظرف ژله را از یخچال بیرون آورده و کاسه ی کوچکتر را به آرامی از
آن خارج میکنیم.حالا میبینیم که یک گودی داخل ژله ی بلوبرى ایجاد شده
است.چند عدد شکلات سنگی را داخل ژله می گذاریم و مقدار خیلی کمی از ژله ی
الوئه ورا را روی آن می ریزیم.دقت داشته باشید این مقدار فقط برای آن است
که شکلات ها تکان نخورند و روی ژله شناور نشوند.سپس ظرف را به مدت ده دقیقه
داخل یخچال می گذاریم.
- ظرف را از یخچال بیرون آورده و چند عدد پاستيل ماهی را در آن قرار
میدهیم و باز مقدار کمی ژله ی الوئه ورا را روی آن می ریزیم و به مدت ده
دقیقه داخل یخچال قرار میدهیم.پس از این مدت ما بقى ژله الوئه ورا را به آن
اضافه میکنیم و می گذاریم ژله خودش را کاملا بگیرد.پس از اینکه ژله کاملا
خودش را گرفت آن را از ظرف خارج کرده و سرو میکنیم.