بورک گوشت و گردو یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.
به گزارش خبرداغ به نقل از ماهنامه
سفره ایرانی - غزاله خالدی: بورک گوشت و گردو یک میان وعده فوق العاده
پرطرفدار در کشور ترکیه است که طرز تهیه آن را برایتان آورده ایم.
میزان سرو: 8 نفر
مواد لازم لایه گوشت:
گوشت گوسفندی (ریز خردشده): 350 گرم
آب: به مقدار لازم
کره یا روغن: یک قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
مواد لازم لایه گوشت:
گوشت گوساله (چرخ کرده): 250 گرم
پیاز (ریز خردشده): 2 عدد
کره یا روغن: یک قاشق سوپ خوری
سس گوجه فرنگی تند: یک قاشق سوپ خوری
نمک: به مقدار لازم
مواد لازم میانی:
کره: 3 الی 4 قاشق سوپ خوری
آرد: 3 قاشق سوپ خوری
گردو: یک پیمانه
مواد لازم خمیر:
آرد: یک کیلوگرم
نمک: یک قاشق چای خوری
آب: سه و یک دوم پیمانه
مواد لازم رویه:
روغن: 50 میلی لیتر
کره (ذوب شده): 150 گرم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت گوسفندی را در ظرف مناسبی روی حرارت قرار دهید و مقداری آب
اضافه کنید (آب باید حدود 2 بند انگشت روی گوشت را بپوشاند.) هنگامی که
گوشت پخت و آب آن کاملا کشیده شد، گوشت را در کره یا روغن سرخ کنید و به آن
نمک بزنید.
گوشت گوساله را در کره یا روغن روی حرارت تفت دهید.
پیاز ریز خردشده را اضافه کرده و تفت دهید تا طلایی و نرم شود.
سس گوجه فرنگی و نمک را اضافه کنید و اجازه دهید مواد حدود چند دقیقه بپزند.
کره را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و آرد را در آن تفت دهید.
برای تهیه خمیر، آرد و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید. به
تدریج آب را اضافه و مخلوط کنید. خمیر را ورز دهید تا یکدست شود. سپس آن را
به دو قسمت کنید.
یکی از قسمت ها را دوباره به 2 قسمت به اندازه پرتقال و دیگری را به گلوله های کوچکی به اندازه گردو تقسیم کنید.
یکی از قسمت های خمیر (اندازه پرتقال) را به اندازه سینی فرد (اندازه
متوسط) روی سطح کار آغشته به آرد پهن کنید و روی آن روغن بمالید و گردوی
خردشده بپاشید و مخلوط کرده و آرد پخش کنید.
یکی از گلوله های اندازه گردوی خمیر را روی سطح کار آرد پاشیده پهن
کنید و روی لایه خمیر داخل سینی فر قرار دهید و مقداری از مخلوط گوشت
گوساله را روی آن پخش کنید.
گلوله دیگری از خمیر (اندازه گردو) را روی سطح کار پهن کنید و سپس روی
لایه گوشت قرار دهید و مقداری از مخلوط گوشت گوسفندی را روی آن پخش کنید.
این کار را با بقیه مواد تکرار کنید و خمیر اندازه پرتقال باقیمانده را
نیز روی سطح کار پهن کنید و به عنوان لایه آخر روی مواد قرار دهید و با
چنگال لبه های خمیر را محکم کرده و حفره های کوچکی روی آن ایجاد کنید و کره
ذوب شده را روی خمیر بمالید.
مواد را در فر از قبل گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید تا خمیر طلایی و برشته شود.
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنیدخبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان استخبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است.نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.