به گزارش خبرداغ به نقل از ایلنا، در این دیدار ثوتا کارایانچوا رئیس مجلس بلغارستان با اشاره به قدمت روابط ایران و بلغارستان از گسترش روابط دو کشور در تمامی زمینهها حمایت کرد.
وی با تاکید بر لزوم گسترش روابط پارلمانی دو کشور از رئیس مجلس شورای اسلامی دعوت کرد به بلغارستان سفر کند.
رئیس مجلس بلغارستان ریاست دورهای این کشور بر اتحادیه اروپا را فرصت مناسبی برای تقویت روابط ایران و اتحادیه اروپا ارزیابی کرد.
محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران هم ضمن ابلاغ سلام گرم رئیس مجلس شورای اسلامی از حمایتهای پارلمان بلغارستان از توسعه روابط با جمهوری اسلامی ایران قدردانی کرد.
ظریف با توجه به دیدارهای خود با مقامهای عالیرتبه بلغارستان به توافقات انجام شده در این دیدارها اشاره کرد و گفت: بسیار خوشحالیم که روابط دو کشور در مسیر درست پیش میرود و در آینده نزدیک شاهد شکوفایی هر چه بیشتر روابط دو کشور خواهیم بود.
رئیس گروه دوستی ایران در پارلمان بلغارستان هم که در این دیدار حضور داشت گزارشی از اقدامات این گروه در راستای تقویت روابط دو کشور ارائه کرد.
هرملت ودولتی به آمریکا و اروپایی ها اعتماد کند ضربه خواهد خورد.
مذاکره با آمریکا و اروپایی ها نه تنها فایده ندارد، بلکه ضررهم دارد.
مذاکره با آمریکا واروپایی ها هیچ مشکلی را حل نمی کند، راه حل مشکلات را به درداخل کشور جستجود کرد، نه دراروپا
علت بی سوخت ماندن هواپیمای ظریف
محمد جواد ظریف در ٥ سال گذشته هرسال در اجلاس امنیتی مونیخ حضور پیدا کرده بود و تاکنون هواپیمای حامل وی و هیات همراه با چنین مشکلی روبهرو نشده بود.
تاریخ: ۱۰ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۰:۴۲
محمد جواد ظريف در بسياري از سفرهاي خارجي خود از هواپيماي متعلق به شركت هواپيمايي معراج استفاده ميكند و اين شركت هوايي به دليل آنچه كه ايالات متحده نقش اين خطوط هوايي در كمك به دولت بشار اسد، رئيسجمهور سوريه و حزبالله لبنان ميخواند در ليست تحريمهاي امريكا قرار دارد. همين مسئله شركت سوختگيري خصوصي در مونيخ را با شك و ترديد روبه رو كرده است.
وزارت خزانه داري امريكا در سال ٢٠١٦ با صدور بيانيهاي ليستي از خطوط هوايي ايراني را كه از ليست تحريمها خارج شدهاند اعلام كرد اما همزمان تاكيد كرد كه خطوط هوايي معراج به دليل نقش داشتن در انتقال كمك به دولت بشار اسد و حزبالله لبنان در ليست تحريمها باقي ميماند.