کد خبر: ۷۶۰۷۴۱
تاریخ انتشار: ۰۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۸:۲۸
تعداد بازدید: ۲۲۵
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده در سفر خود به استان آذربایجان غربی از بند نسوان زندان مرکزی زنان و اورژانس اجتماعی ارومیه بازدید کرد.
ابتکار از بند زنان زندان ارومیه بازدید کرد

به گزارش خبرداغ به نقل از  ایلنا، معصومه در بازدید از بخش‌‌های مختلف زندان زنان مانند بند، مهدکودک، کارگاه خیاطی و کلاس‌‌‌های مختلف با زندانیان صحبت کرده و مسائل آنان را با مددکاران و مسئولان مربوطه مورد بررسی قرار داد. 

وی در بازدید از اورژانس اجتماعی و بازدید از واحد مداخله در بحران مرکز جامع آسیب‌‌دیدگان اجتماعی نیز با اشاره به نگاه ویژه دولت دوازدهم نسبت به کاهش آسیب‌‌‌‌های اجتماعی، گفت: دولت معتقد به تقویت و افزایش توان خدمات‌‌رسانی اورژانس اجتماعی است و در این مسیر از هیچ کمکی دریغ نمی‌‌کند.

معاون رئیس‌‌‌جمهور در امور زنان و خانواده خواهان حل مشکل پرداخت هزینه‌‌‌های دادرسی مددجویان اورژانس‌‌‌های اجتماعی با اقدامات لازم از سوی مسئولان استان شد. 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: