کد خبر: ۷۶۰۰۲۶
تاریخ انتشار: ۲۹ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۸:۵۷
تعداد بازدید: ۱۰۲۴
در تذکری مطرح شد؛
نماینده مردم سمیرم در مجلس از رئیس مجلس درخواست کرد درخصوص علل وقوع حادثه هوایپما تهران- یاسوج کمیته تحقیق و تفحص تشکیل دهد.
درخواست نماینده سمیرم از لاریجانی برای تشکیل کمیته تحقیق و تفحص از حادثه سقوط هواپیما

به گزارش خبرداغ به نقل از  ایلنا، اصغر سلیمی در نشست علنی عصر امروزمجلس شورای اسلامی در پی حادثه سقوط هواپیمای تهران- یاسوج، گفت: از رئیس مجلس تقاضا دارم در مورد این حادثه کمیته تحقیق و تفحص تشکیل دهد تا با مقصران برخورد قانونی شود.

نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مردم و مسئولان شهرستان سمیرم از زمان وقوع حادثه تمام تلاش خود را انجام دادند تا محل حادثه را مشخص کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: