کد خبر: ۷۵۹۰۴۲
تاریخ انتشار: ۲۲ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۹
تعداد بازدید: ۳۵۰
رسانه‌های روسیه گزارش داده‌اند که یک هواپیمای مسافربری این کشور در حومه مسکو، پایتخت سقوط کرده است.
سقوط هواپیمای مسافربری با ۷۱ سرنشین در حومه مسکو / لاشه هواپیما پیدا شد؛ مرگ همه سرنشینان / هواپیما از نوع آنتونوف-۱۴۸ بود و هفت سال پیش تولید شده بود / دلایل احتمالی سقوط: وضعیت آب و هوا یا خطای خلبان

رسانه‌های روسیه گزارش داده‌اند که یک هواپیمای مسافربری این کشور در حومه مسکو، پایتخت سقوط کرده است.

به گزارش  خبرداغ به نقل از  «انتخاب»، این هواپیما با ۶۵ مسافر و شش خدمه در حال پرواز به مقصد شهر اورسک در جنوب روسیه و در نزدیکی مرز قزاقستان بود.

خبرگزاری دولتی روسیه (تاس) به نقل از منابع خود گزارش داده است که لاشه هواپیما پیدا شده و هیچ ‌یک از سرنشینان آن زنده نمانده‌اند.

هواپیمای آنتونوف-۱۴۸ خطوط هوایی ساراتف بعد از پرواز از فرودگاه دومودِدوو سقوط کرد.

گزارش‌ها حاکی است این هواپیما حدود ده دقیقه بعد از بلند شدن از باند از صفحه رادار محو شده و در نزدیکی روستای آرگونووو در هشتاد کیلومتری مسکو سقوط کرده است.

هنوز دلیل سقوط این هواپیما مشخص نشده است. به گزارش خبرگزاری اینترفکس وزارت راه روسیه در حال بررسی دلایل احتمالی از جمله وضعیت آب و هوا یا خطای خلبان است.

هواپیمای سانحه‌دیده هفت سال پیش تولید شده بود و شرکت هوایی ساراتف یک سال پیش آن را از شرکتی دیگر خریده بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: