رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر نصرالله پژمانفر درباره مشکلات سپرده گذاران موسسات مالی و اعتباری گفت: اگر شما فکر می کنید مشکل با سوال از رئیسجمهور حل می شود، امضای نمایندگان موافق را بیاورید و سوالتان را مطرح کنید.
به گزارش خبرداغ به نقل از ایسنا، علی لاریجانی در جلسه علنی امروز (چهارشنبه) مجلس در پاسخ به تذکر نصرالله پژمانفر مبنی بر اینکه امروز مشکلات سپردهگذاران پیچیدهتر شده، به حق نمایندگان احترام گذاشته شود و اجازه طرح سوال از رئیسجمهور داده شود، اظهار کرد: ما در جلسهای مفصل این موضوع را توضیح دادیم و در نهایت گفتیم که اختیار با نمایندگان است. مشکل سپردهگذاران روشن بود. بعضی از افراد در این موسسات سپردهگذاری کردند و برخی سپردهگذاران دچار مشکل شدند. به طور طبیعی وقتی از کسی کلاهبرداری می شود باید به قوه قضائیه شکایت کند و قوه قضائیه اموال فرد کلاهبردار را مصادره کرده و به افرادی که از آنها کلاهبرداری شده، پرداخت کند.
وی افزود: در این خصوص نیز سپردهگذاران به قوه قضائیه شکایت کرده بودند و بر روی اموال کلاهبرداران دست گذاشته شده بود. اما رسیدگی به این موضوع زمانبر بود و سپردهگذاران به مجلس مراجعه می کردند. بررسی که انجام شد ۹۸ درصد از سپردهگذاران زیر ۲۰۰ میلیون تومان سپرده داشتند. از مجلس آقای پزشکیان و از قوه قضائیه و ریاست جمهوری هرکدام یک نماینده ساعتها در خصوص چگونگی رسیدگی به این موضوع بحث کردند.
لاریجانی در ادامه گفت: تقاضای ما این بود که به طبقات پایینی که مشکل دارند زودتر پرداخت صورت گیرد. اما قوه قضائیه می گفت از نظر شرعی ما مشکل داریم و به همه باید به نسبت داده شود. در نتیجه سران قوا جلسه گذاشتند و به دلیل مقتضیات کشور از رهبری در این خصوص اجازه گرفتند و لذا قوه قضائیه نیز موافقت کرد. این کار خارج از روال عادی قانونی بود. ما این مسیر را طی کردیم برای اینکه زودتر منابع در اختیار سپردهگذاران قرار گیرد اگر شما فکر میکنید که با طرح سوال مشکل حل می شود، ۱۸۰ نمایندهای که می گویید امضا کنند. ما با سوال پرسیدن مشکلی نداریم. افرادی که شما میگویید خیلی از آنها امضایشان را پس گرفتند.
پژمانفر در ادامه در تذکری به وزیر راه بیان کرد: ما ۱۳۵ سال است که در کشور سابقه ریلی داریم. تاخیر بیش از ۱۳ ساعت در رسیدن قطار در یک مسافت یک ساعته بدون وجود آب، غذا و سیستم گرمایشی و پزشک همراه در قطار قابل دفاع نیست.
وی در تذکری دیگر بیان کرد: مشهد در کشور رتبه اول را در کسری مخازن آبی دارد. امروز یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعب کسری مخازن آب زیرزمینی داریم. در حالیکه ۷۸ درصد مصارف آب در مشهد از منابع آبهای زیرزمینی تامین می شود. علیرغم اینکه مشهد رتبه اول کشور را در مدیریت این منابع دارد متاسفانه امروز برداشت اضافه از این منابع ادامه دارد. باید به این مسئله نگاه ملی هم در اعتبارات و هم در تخصیص آب داشته باشیم. اینکه ۳۴ میلیارد در ارتباط با این موضوع پیش بینی شده و تنها ۲۳ میلیارد در نظر گرفته شده و فقط هفت میلیارد آن به صورت اوراق خزانه داده شده است، مشکل را نه تنها حل نمی کند بلکه پیچیده تر می کند لذا برای حل مشکل آب شرب مشهد باید به طور جدی توجه شود.
پژمانفر با اشاره به بازدیدی که از مراکز نظارتی نظیر گمرک و اداره استاندارد داشته، بیان کرد: متاسفانه سطح حقوق این افراد بسیار ناچیز است و مشکلات بی انگیزگی را در آنها ایجاد می کند. به این مشکل هم باید رسیدگی شود.
وی در پایان گفت: کتابخانه مرکزی مشهد یک قصه پر غصه شده است و لکه سیاهی برای مدیران این حوزه است. این میزان تاخیر در راهاندازی آن چه دلیلی دارد؟
در نقد سخنان آقای عراقچی در برنامه شبکه افق عرض میکنم برجام نه تنها کشور را قدرتمند نکرد بلکه وجهه انقلابی را نیز از مسئولان گرفت.
سه روز که از بارش برف گذشته متاسفانه شاخههای شکسته درختان و برف و یخ مانع استفاده از خودروهای مردم در معابر و خیابانهای جنوب شهر است. اگر خدای ناکرده بحرانی مثل زلزله و... در تهران پیش بیاید حضرات با کدام مدیریت بحران میخواهند به حل بحران کمک کنند؟! با حرف مدیریت شکل نمیگیرد... به عمل کار برآید!
مطب بنده در شهریار است و منزلم در تهران. از زمان بارش برف به مدت دو روز بعد از آن به دلیل مسدود بودن مسیرها در مطب بودم و بعد از آن در روز سوم هم 6 ساعت طول کشید از شهریار به تهران رسیدم! وقتی وزارتخانه مربوطه در باز کردن مسیر از بارش برف عاجز است و مردم خودشان اقدام به بازگشایی مسیر میکنند آیا بهتر نیست آن وزارتخانه تعطیل شود؟ چرا که از سادهترین خدمترسانی ناتوان است.
آزادراه تهران- قم از یکشنبه مورخ 96/11/8 تا دو روز بسته بود. واقعا خجالتآور است که به دلیل ناتوانی مسئولان کشور به ویژه وزیر راه آزادراه نه یک کوره راه با چند ساعت بارش برف بسته شود و با گذشت چندین روز نتوانند این مشکل را حل کنند و خیلی راحت شأن جمهوری اسلامی را پایین میآورند.
در روز شنبه 96/11/7 در هنگام برگشت از سرپل ذهاب به سمت شمال کشور در گردنه کوهین گرفتار کولاک شدیم دریغ از یک کیسه شن که کنار جاده گذاشته باشند. فقط یک ماشین برفروب کار میکرد که آن هم به یک گوشه سر خورده بود. با این حال و اوضاع، آن آقای مجری شبکه یک تلویزیون چگونه ادعا کرده بحرانی به وجود نیامد. حتما باید تعدادی از هموطنان کشته میشدند تا آقایان باور به وجود مشکل میکردند.
آنچه در جاده تهران- قم، کرج و بزرگراه آزادگان و.. از ترافیک سنگین و آوارگی مردم در برف و سرما دیده شد جز سهلانگاری شهرداری تهران، وزارت راه و شهرسازی در شنپاشی چیز دیگری نبود.
مگر در تابستان برف باریده که مسئولان امر به ویژه وزیر راه و شهردار تهران گفتهاند غافلگیر شدهاند؟ اگر در زمستان برف نیاید پس چه موقع باید بیاید؟ متاسفانه دولتمردان یاد گرفتهاند با آسمان ریسمان بافتن ناتوانی خودشان را توجیه کنند و شعور مردم را دستکم بگیرند.
در چند روز اخیر در تهران که با بارش برف مواجه بودیم متاسفانه شهرداری در پاکسازی معابر و خیابانها کاری انجام نداد. وقتی شهرداری دستخوش سیاسیکاری بشود دود آن به چشم شهروندان میرود.
یک برف زمستانی باعث مسدود شدن جادهها، معابر، راههای ارتباطی و امدادی و... و حتی فرودگاه بینالمللی امام خمینی(ره) شد. افرادی که نام مسئول را یدک میکشند مشغول چه کاری هستند که از مواجهه با عوارض طبیعی بارش برف زمستان هم عاجزند.
کسی انگار قرار نیست مسئولیت اتفاقات پس از بارش برف اخیر را که ناشی از کوتاهی مسئولین بود بپذیرد! خسارتی که به مردم وارد شد با عذرخواهی هم قابل جبران نیست و شاید استعفای مسئول مربوطه حداقل کاری باشد که میتوانند بکنند.
بعد از مدتها بارش برف مردم را خوشحال کرد اما خیلی زود به بحران تبدیل شد آن هم به خاطر وجود افراد غیرحرفهای و بیتجربه و پرمدعا در شهرداری. اگر این تازهکاران قرار است دوره کارآموزی شهری ببینند، چرا هزینه آن را باید مردم بپردازند؟
آقایان در دولت جشن ورود هواپیمای مرجوعی گرفتند و شعار گسترش وکیفیت بهتر حملونقل هوایی میدادند اما یادشان رفت که واجبتر از هواپیما زیرساخت و تجهیزات به روز فرودگاه است که اگر نباشد در برخی مواقع بهترین هواپیماها هم نمیتوانند روی باند بنشینند یا از روی آن بلند شوند.
وزارت راه وقتی از عهده برف ساده زمستان برنمیآید دیگر نمیتوان انتظاری از او برای ایمن کردن جادهها، به روز کردن تجهیزات، گسترش حملونقل جادهای و ... داشت و فقط به درد برگزاری مراسم ورود هواپیماهای مرجوعی خریداری شده به کشور میخورد!
شهردار و شورای شهر تهران و وزیر راه در مواقع بحرانی چرا غایبند؟! آیا حرفی برای مردم ندارند؟ گویا هنر آقایان فقط مقصر دانستن دولت نهم و دهم و شهرداران قبلی است و لاغیر؟!
مردم از هر کجا و هر دولت و وزیری و ... دلسرد شوند از نیروهای امنیتی و نظامی که حافظان امنیت کشور و مردمند دلسرد نخواهند شد و از این جانبرکفان خیالشان راحت است. و مهمتر از همه اگر حضرت آقا لب تر کنند دودمان وطنفروشان و ایادی فاسد و خودفروخته غربی را بر باد خواهند داد.
لطفا 132 نماینده موافق با کنوانسیون پالرمو نام خود را منتشر کنند، اگر فکر میکنند اقدام غلطی انجام ندادهاند. مردم باید این افراد را بشناسند.
از نمایندگان مجلس میپرسم که مصداق تروریست در جهان را تاکنون چه کسانی مشخص کردهاند؟ آیا غیر از این است که دارندگان حق وتو در سازمان ملل همواره ملت شریف ایران را تروریست و حامی تروریستها دانستهاند؟ برخی دولتمردان و نمایندگان چگونه به خود اجازه دادند در مجلس و دولت علیه ملت خود اقدام کنند؟
چرا مردم از دیدار مقامات غربی همانند انگلیس، فرانسه و ... با مقامات کشورمان بیاطلاعاند. جمهوری اسلامی ایران کشوری است که نقش مردم و حضورشان در تمام عرصههای مهم و حیاتی حیرت دیگر کشورها را برانگیخته است. چرا مسئولین که مدیون رای مردم هستند مردم را محرم خود نمیدانند؟
آقای نوبخت! تشویش اذهان عمومی، یعنی چه، آیا هرجایی تخلفی افشا شود یا گزارش سالانهای را اعلام کنند اگر وفق مراد شما نباشد تشویش اذهان عمومی است؟
چطور یک عدهای به راحتی بدون تامل و تفکر هرچه بر زبانشان میآید تکرار میکنند؟! آیا برای کسانی که از مستاجری خسته شدهاند و به دنبال سرپناهی میگردند مسکن 70-60 متری قوطی محسوب میشود؟ من ازمستاجری و فشاری که هر روز و هر ماه بر مغزم وارد میشود سرگیجه میگیرم و آرزویم خلاصی از مستاجری و سکونت در واحدهای کوچک مسکن مهر است. این آقایان زمانی کلام امیرالمومنین (ع) را در سخنرانیهایشان بیان میکردند که خداوند بر مسئولان حکومت حق واجب کرده است که خود را با ضعفای مردم تنظیم کنند.
اگر کسی کوچکترین آگاهی از قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران داشته باشد تصدیق میکند ملت ایران با انقلاب اسلامی و روی کارآوردن نظام جدید تمام اختیارات لازم برای اداره دستگاه وسیع اجرائی کشور را به رئیس جمهور داده است شاید کسانی که کم بودن اختیارات رئیس جمهور را مطرح کرده و میکنند منظورشان اختیار نقض قانون اساسی و قبضه اختیارات بقیه قوا باشد!
وقتی اشراف و اعیان متصدی امور کشور بشوند، مردم را به حساب نمیآورند و برعکس در مقابل کشورهای بیگانه خاشع هستند. متاسفانه باید گفت اعیان و اشراف در دولت و مجلس نفوذ کرده و تصدی برخی امور را به دست گرفتهاند. نتیجه این فاصلهگیری از ملت افزایش مشکلات کشور و به خصوص فاصله طبقاتی خواهد بود.
وقتی دولت در بودجه 97 دست در جیب مردم کرده باید هم نمایندگان کلیات این لایحه را رد کرده و برمیگرداندند.
با سلام و احترام
از مهره ماه 1389 تاکنون طول کشید مشکلات ما نگهبانان رسمی شاغلان و نگهبانان رسمی بازنشستگان مخابرات تهران وابسته شرکت مخابرات ایران رسیدگی نمی کنند چرا؟!
و با گذشت هشت سال است تمام مدیران ومسئولان شرکت مخابرات استان تهران، شرکت مخابرات ایران، دولت، دولتمردان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی، اداره کار، دیوان عدالت اداری، سازمان بازرسی کل کشور، مسئولان کشورو... نتوانند این مشکل را حل کنند
آیا بهتر نیست آن سازمان بازرسی و دیوان عدالت اداری و... تعطیل شود؟ چرا که از درمدت هشت سال به مشکل سادهترین ناتوان است ناتوانی خودشان را توجیه کنند
چرا سازمان بازرسی کل کشور درمدت هشت سال است به این موضوع رسیدگی نمی کند؟
چه دستگاهی باید به این مشکل رسیدگی کند.
چه کسی به این موضوع باید رسیدگی کند؟
چرا نمایندگان مجلس شورای اسلامی درخانه ملت مدت هشت سال است دراین زمینه اقدامی نمی کنند؟
ودرقانون به هرجرم کوچکی هم رسیدگی می شود پس چه شد.
از مسئولان قوه قضائیه و مسئولان دستگاه های قضایی
تقاضای رسیدگی داریم.
بی توجهی مدیران دولت روحانی درمدت 5 سال به مشکلات ما نگهبانان رسمی مخابرات منطقه تهران
جمعی ازنگهبانان رسمی شاغلان و نگهبانان رسمی بازنشستگان مخابرات تهران وابسته شرکت مخابرات ایران