به گزارش
خبرداغ ، همه آنچه درباره ذرت مکزیکی نمی دانید!به گزارش گروه فضای مجازی
خبرگزاری میزان، غیبی یک متخصص تغذیه با اشاره به نکات تغذیهای و بهداشتی
در تهیه ذرت مکزیکی اظهار کرد: مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی بسته به
ذائقه و سلیقه متفاوت خواهد بود، اما ماده غالب آن کنسرو ذرت است که ارزش
غذایی آن با غلات یکسان بوده و سلامت کنسرو اعم از تاریخ تولید و انقضاء و
شیوه نگهداری از آن از اهمیت زیادی برخوردار است. پوسیده نبودن، پف نکردن و
بسته بودن کامل ظرف کنسرو نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
وی
ادامه داد: قارچ از دیگر مواد اولیه در تهیه ذرت مکزیکی است که تازگی و
نحوه نگهداری، کپک زده نبوده و پوسیده نبودن آن حائز اهمیت بوده و با توجه
به این که قارچ جزو سبزیجات است، از این رو باید از پخت آن در حرارتهای
بالا خودداری شود.
غیبی بیان کرد: پنیر پیتزا،
کره، ادویهجات و سس مایونز نیز در تهیه این خوراکی استفاده میشوند، ولی
افراد مبتلا به فشار خون بالا، بیماریهای قلبی_عروقی، دیابت و سرطان باید
در استفاده از این مواد احتیاط کنند؛ به طوری که این افراد میتوانند از
برخی مواد جایگزین مثل ماست به جای سس مایونز استفاده کرده و یا برخی از
مواد مثل ادویهجاتی که فشار خون را بالا میبرند را حذف کنند.
غیبی
در ادامه با تاکید بر خودداری از پخت مواد غذایی در حرارتهای بالا گفت:
سوختن روغن در حرارتهای بالا سبب تولید مواد کارسینوژن (سرطانزا) مانند
آکرولین شده و سلامتی مصرفکنندگان را تهدید خواهد کرد.
وی
در پایان با بیان این که سرطانزا بودن ذرت مکزیکی از نظر علمی ثابت نشده
است، خاطرنشان کرد: متخصصان تغذیه، خوردن ذرت مکزیکی را به همهی گروهها
توصیه نمیکنند. همچنین به سایرین نیز توصیه میکنیم که این خوراکی را در
خانه تهیه کرده و از سلامت کامل مواد اولیه و طرز تهیه آن اطمینان حاصل
کنند.
منبع:ایسنا