کد خبر: ۷۵۶۷۰۷
تاریخ انتشار: ۰۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۰:۰۳
تعداد بازدید: ۳۲۸
وزیر کشور:
وزیر کشور با تاکید بر گله‌مندی خود از رسانه‌ها گفت: سه روز قبل در جلسه‌ای گفتم اگر فرزند هر کسی به خصوص مسئولین دچار خطا شد باید قوه قضاییه با آنها برخورد کند اما بعداز آن یک رسانه اعلام کرد که رحمانی گفته با بچه‌های مسئولان برخورد کنید انگار همه مشکل دارند این امانت‌داری نیست.
از برخی رسانه‌ها گله‌مندم/ نباید افکار عمومی را دچار نگرانی کرد

به گزارش خبرداغ به نقل از  ایلنا، رحمانی‌فضلی وزیر کشور در حاشیه جلسه شورای هماهنگی مواد مخدر استان تهران در جمع خبرنگاران به سوالات پاسخ داد.

وزیر کشور در پاسخ به سوال خبرنگار ایلنا درباره اظهارات شهردار تهران درباره تخلفات مالی و هزینه‌های فاقد سند در دوره گذشته مدیریت شهری گفت: من این مساله را کلی می‌گویم و شهرداری را هم شامل می‌شود اما از شما می‌خواهم حرف‌های من را دقیق پوشش دهید. چراکه من از رسانه‌ها گله‌مند هستم که حرف‌های مرا را تقطیع می‌کنند و بعد تحریف شده و این اطلاع غلط به مردم می‌رسد.

رحمانی‌فضلی با تاکید بر گله‌مندی خود از رسانه‌ها افزود: سه روز قبل در جلسه‌ای گفتم اگر فرزند هر کسی به خصوص مسئولین دچار خطا شد باید قوه قضاییه با آنها برخورد کند اما بعداز آن یک رسانه اعلام کرد که رحمانی گفته با بچه‌های مسئولان برخورد کنید انگار همه مشکل دارند این امانت‌داری نیست. شما باید دقیق باشید. من خودم ده سال کار رسانه کردم و باید همه حرف‌های من را درست بنویسید تا فرهنگ‌سازی صورت گیرد.

وزیر کشور در ادامه درباره اظهارات نجفی گفت: در مورد ادعایی که آقای نجفی کرد من به خودشان هم عرض کردم که طرح این مسائل در فضای عمومی کشور از طرف هر کسی باشد خدشه به آبروی دیگران وارد کرده و افکار عمومی را دچار تشویش و نگرانی کرده و داوری غلط ایجاد می‌کند. این یک گناه نابخشودنی است. هر کسی که این کار را انجام دهد فرقی نمی‌کند.

وی ادامه داد: این به معنای عدم برخورد با تخلف نیست هرکسی به هر میزانی که تخلف کرده باشد  باید در حد تخلف به اشد مجازات محکوم شود اما این امر نیازمند کار حقوقی، قضایی و پیگیری است و بعد از پیگیری باید اعلام شود اما اعلام چنین چیزی را بدون رسیدگی قضایی نباید در قالب گزارش عمومی ارائه کرد و هر کسی که فکر می کند این کار خوبی است فردا برای خودش انجام دهد.

رحمانی فضلی درباره جمع‌بندی جلسه امروز هم گفت: با توجه به اهمیتی که این موضوع در تهران دارد جلسه‌ای با حضور دستگاه‌های مختلف در این خصوص برگزار شد تا هر کدام عملکرد و ظرفیت خود را برای ما تشریح کنند. همچنین تقاضاهایشان را در این جلسه عنوان کنند تا توسط ما بررسی شود.

وزیر کشور با بیان اینکه در این جلسه روی سه محور بررسی‌ها صورت گرفت ادامه داد: محور اول مربوط به پیشگیری بود و در بحث پیشگیری با توجه به اهمیت آن مقرر شد از ظرفیت مردم و سازماندهی نهادها و NGO ها و خیریه‌ها بیشتر استفاده کنیم. همچنین مصوب شد تعداد سمن‌ها در تهران افزایش یابد و با توانمندسازی بیشتر با آنها کار کنیم .

او با بیان اینکه در بحث مقابله با روش اطلاعاتی به 82 درصد رسیده‌ایم این رقم مثبت ارزیابی کرده و گفت: در کل کشور این رقم حدود 60 درصد است در حالیکه در تهران به رقم 80 درصد رسیده‌ایم و این کاملا به این معناست که از نظر اطلاعاتی کاملا به شبکه‌های مواد مخدر در تهران دسترسی داریم.

وزیر کشور در ادامه درباره بنیان‌های اقتصادی شبکه‌های مواد مخدر گفت: در حوزه بنیان‌های اقتصادی مقرر شد قوه‌قضاییه عنایت کرده و به صورت اساسی‌تری به این بنیان‌های اقتصادی ضربه وارد کند. طبق آمار امسال حدود 12 تا 15 میلیارد تومان فروش انواع مواد مخدر در تهران داشته‌ایم که در مقابل 7 تا 8 هزار میلیارد تومان گردش مالی در حوزه مواد مخدر رقم قابل توجهی نیست.

وی ادامه داد: قضات ما ، قوه‌قضاییه و آقای آملی نگاه‌شان به این مساله مانند ما بود و در جلسه امروز تصویب شد که به این مساله عنایت بیشتری داشته باشند .

وزیر کشور در حوزه درمان معتادان متجاهر در تهران خاطرنشان کرد: سال اول آغاز به کار من فقط 500 نفر ظرفیت درمان معتاد متجاهر در تهران داشتیم اما الان براساس گزارشات این تعداد به 8 هزار نفر رسیده و دو هزار نفر نیز ظرفیت بخش‌خصوصی قابل استفاده است. پس می‌تواند جمعا 10 هزار نفر معتاد متجاهر را در تهران پوشش داد.

رحمانی‌فضلی با بیان اینکه طبق آمار حدودا 13 تا 14 معتاد متجاهر در تهران وجود دارد، گفت: دستور دادیم  برای 14 هزار نفر معتاد متجاهر در تهران اماکن تخصیص داده شود. قرار شد اماکنی که در اختیار نیروی انتظامی و شهرداری قرار دارد گرفته شده و تغییرات لازم در آنها صورت گیرد تا بتوانیم در سطح بیشتر اقدام کنیم.

وی با اشاره به اینکه 5 هزار نفر هم افرادی وجود دارد که یا معتاد نیستند یا اگر معتادند بیماری واگیردار دارند افزود: این افراد نمی‌توانند در مراکز ماده 16 اسکان یابند و قرار شد دستگاه‌های متولی طبق قانون شناسایی و احصاء شده وظایف شان به آنها تکلیف شود.

وزیر کشور وظیفه شهرداری در این‌خصوص اشاره کرده و تصریح کرد: در این میان وظیفه اصلی به عهده شهرداری تهران است و قرار شد شهرداری و استانداری در ا ین زمینه جلساتی برگزار کند و شهردار هم باید قطعا در این خصوص فعال‌تر باشند چراکه این وظیفه شهرداری است .

وزیر کشور محور بعدی جلسه را موضوع توانمندسازی و آموزش معتادان متجاهر خوانده و افزود: در جلسه مقرر شد سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای و بخش‌خصوصی در این حوزه ورود کرده و به ما کمک کند. تصمیم دیگری که گرفته شد و می‌تواند موثر واقع شود درباره معتادان متجاهری بود که اهل تهران نیستند.

وزیر کشور ادامه داد: بیش از 40 درصد جمعیت معتادان متجاهر اهل تهران نیستند و می‌شود پس از آن‌که در تهران بازداشت شدند پس از یک‌ماه مرحله سم‌زدایی دوباره به محل زندگی خود در شهرستان فرستاده شوند. در هر صورت برخی از آنها به‌علت اینکه می‌توانند در تهران درآمدزایی کرده و به عنوان گدا از مردم پول دریافت کنند از محل زندگی خود به تهران می‌آیند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: