کد خبر: ۷۵۶۴۵۸
تاریخ انتشار: ۰۳ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۴۲
تعداد بازدید: ۳۰۷
در جلسه میان مدیرعامل و سرمربی استقلال گزینه‌های جدیدی در پست مهاجم مورد بررسی قرار گرفت.
آنچه در جلسه طولانی شفر و افتخاری گذشتبه گزارش خبرداغ،روز گذشته (دوشنبه) جلسه‌ای میان وینفرد شفر و سیدرضا افتخاری، سرمربی و مدیرعامل استقلال در ساختمان باشگاه استقلال برگزار شد که این جلسه طولانی مدت در ساعات پایانی شب گذشته به پایان رسید.

 

هرچند باشگاه استقلال رسما محتویات جلسه را اعلام نکرده ولی ظاهرا مسائل مربوط به یازالده مهاجم گینه‌ای پرتغالی مد نظر استقلال مورد بحث قرار گرفته و احتمالا آبی‌ها از جذب این بازیکن منصرف شده‌اند و گزینه‌های دیگر را شب گذشته مورد بررسی قرار داده‌اند.

 

استقلال به شدت به دنبال جذب یک مهاجم است و مدیران این باشگاه با حساسیت بالا به دنبال جذب یک مهاجم هستند و یازالده گومز هم به دلیل مثبت نبودن تست‌های پزشکی‌اش از فهرست بازیکنان مد نظر استقلال خارج شد.

 

ایسنا

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: