کد خبر: ۷۵۴۴۹۱
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۶ - ۱۵:۲۶
تعداد بازدید: ۴۹۸
عضو کمیسیون شوراهای مجلس گفت: تا زمان تحقق حقوق موکلین خود مسیر استیضاح وزرای کار و کشاورزی را ادامه می‌دهیم.
تشریح دلایل طراحان استیضاح وزرای کار و کشاورزیبه گزارش خبرداغ به نقل از خانه ملت،حسین مقصودی با اشاره به مشکلات دو وزارتخانه تعاون، کار و رفاه اجتماعی و جهاد کشاورزی که باعث شده برخی نمایندگان به دنبال استیضاح وزرای آن باشند، گفت: عدم توجه وزارت تعاون به مصوبه مجلس در باب بازنشسته شدن روستاییانی که سن آنها به 70 سال رسیده و 10 سال بیمه روستایی پرداخت کرده اند همچنین عدم توجه به بازنشستگان صندوق های بازنشستگی از جمله مواردی است که نمایندگان به دنبال استیضاح وزیر تعاون هستند.

نماینده مردم سبزوار، جوین و جغتای در مجلس شورای اسلامی بر همین اساس تصریح کرد: همچنین عدم پیگیری مطالبات تأمین اجتماعی که در 4 سال اخیر از 30 هزار میلیارد تومان به 140 هزار میلیارد تومان رسیده و عملا به سمت ورشکستگی رفت و عدم توجه وزارتخانه به موضوع بیکاری به همراه 26 مورد دیگر از موارد دیگر مورد انتقاد نمایندگان است.

وی همچنین عدم به مطالبات گندمکاران، چغندرکاران، دامداران و فشار بیش از حد منابع طبیعی به روستاییان را از جمله مواردی دانست که باعث شده نمایندگان قصد استیضاح وزیر جهاد کشاورزی را داشته باشند و اظهار داشت: همچنین عدم توجه به قنوات روستایی و موارد دیگر در حوزه کشاورزی مورد انتقاد بوده است.

مقصودی بر همین اساس تصریح کرد: منشأ اعتراضات اخیر و نارضایتی های مردمی، عدم توجه این دو وزارتخانه به وظایف خود است البته در کنار آن موضوع موسسات مالی و اعتباری نیز بی تأثیر نبوده است.

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس شورای اسلامی به عنوان یکی از طراحان استیضاح دو وزیر تعاون و جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: طبق وظیفه قانونی و شرعی خود و نظارت بر عملکرد دولت با توجه به کاستی ها و کمبودهای این دو وزارتخانه و گلایه های مردمی این استیضاح را مطرح کرده به هیچ عنوان امضای خود را پس نگرفته ام و پیگیر حقوق موکلین هستم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: