کد خبر: ۷۵۳۶۲۵
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۶ - ۲۲:۳۵
تعداد بازدید: ۲۶۲
روحانی در تماس تلفنی رییس جمهور فرانسه:
رییس جمهوری اسلامی ایران مناسبات و همکاری های دوجانبه، منطقه ای و بین المللی ایران و فرانسه را در راستای توسعه و تقویت صلح، ثبات و امنیت منطقه برشمرد و بر ضرورت ادامه رایزنی ها و گسترش و تحکیم روابط تهران – پاریس تاکید کرد.
تا زمانی که احساس کنیم از منافع برجام برخورداریم، به آن پایبند خواهیم بود/ به وظیفه خود در برخورد با تروریست‌های فعال در پاریس عمل کنید

به گزارش خبرداغ ، حجت الاسلام حسن روحانی شامگاه سه شنبه در گفتگوی تلفنی «امانوئل مکرون» رییس جمهور فرانسه با وی، ضمن تبریک سال نو میلادی به دولت و ملت فرانسه، اظهار امیدواری کرد تا در سال جدید شاهد تعمیق و تحکیم روابط و همکاری های دوستانه و همه جانبه ایران و فرانسه باشیم.

رییس جمهور با بیان اینکه سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران بر پایه توسعه صلح و آرامش و تقویت ثبات پایدار در منطقه است، اظهار داشت: حضور ما درعراق و سوریه به دعوت رسمی دولت های این کشورها و برای مبارزه با تروریسم بوده و امروز برای همگان روشن است که تلاش ها و کمک های ایران منجر به نابودی تروریسم تکفیری داعش در منطقه شده است.

روحانی با اشاره به اینکه معتقدیم سرنوشت هر کشوری تنها با اراده و خواست مردم تعیین می‌شود، افزود: همه باید برای برگزاری انتخاباتی آزاد در عراق تلاش کنیم.

رییس جمهور با اشاره به لزوم تلاش برای پایان دادن به محاصره مردم در سوریه و یمن و رساندن کمک های انسان دوستانه به مردم و مجروحین در این مناطق، بر ضرورت ادامه تلاش ها و روند مذاکرات برای برقراری گفتمان سازنده و آشتی ملی در سوریه تاکید کرد.

روحانی برقراری آرامش در لبنان را مثبت ارزیابی کرد و گفت: بیان سخنان تحریک آمیز علیه لبنان از سوی مقامات رژیم صهیونیستی و نقض حاکمیت سرزمینی و قلمرو هوایی این کشور از سوی آنها هرگز پذیرفتنی نیست.

رییس جمهور مواضع اخیر ترامپ نسبت به بیت المقدس را در شرایط منطقه مخرب دانست و بر ضرورت اعلام موضع صریح اروپا در راستای توسعه و تقویت ثبات و آرامش در منطقه و عدم همراهی با آمریکا در این زمینه تاکید کرد.

روحانی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در برجام به تعهدات خود در چارچوب مقررات و همکاری با آژانس پایبند است، افزود: برجام توافقی بین المللی و به نفع همه بوده و همه باید برای پابرجا ماندن این توافق تلاش کنیم.

رییس جمهور ادامه داد: تا زمانی که احساس کنیم از منافع برجام برخورداریم به آن پایبند خواهیم بود.

روحانی با اشاره به اینکه برنامه های موشکی و دفاعی ایران هرگز ناقض قطعنامه های بین المللی نیست، تاکید کرد: سلاح ما برای دفاع از کشورمان است و هرگز نسبت به دستیابی به آنچه باید برای دفاع از کشورمان داشته باشیم، تردید نخواهیم کرد.

رییس جمهور با بیان اینکه امروز در ایران دموکراسی دقیقی حاکم است و نمونه بارز آن در انتخابات ریاست جمهوری با حضور پرشور ملت پای صندوق ها، در پیشگاه جهانیان به نمایش درآمد، افزود: ترویج خشونت به هیچ عنوان ارتباطی با آزادی های مشروع، نقد و بیان مطالبات ندارد و هیچ کشوری در خصوص امنیت مردم خود مسامحه نمی کند.

روحانی با انتقاد از اینکه یک گروهک تروریستی در پاریس پایگاه داشته و علیه ملت ایران فعالیت کرده و مردم را تحریک و ترغیب به خشونت در ایران می کند، گفت: از دولت فرانسه انتظار داریم تا در راستای مبارزه با تروریسم  و خشونت به وظیفه قانونی خود در قبال این گروهک تروریستی عمل کند.

امانوئل مکرون رییس جمهور فرانسه نیز در این تماس تلفنی با اشاره به اینکه فرانسه نسبت به اجرای برجام کاملا پایبند بوده و آن را به نفع صلح و ثبات بین المللی می داند، بر ضرورت ادامه گفتگو ها و رایزنی ها برای ایجاد ثبات و آرامش در منطقه و پایان دادن به نا آرامی ها در یمن، سوریه و عراق تاکید کرد.

رییس جمهور فرانسه با بیان اینکه هرگز منطقی که ایران را محور شرارت در منطقه قلمداد می کند را قبول نداریم و آن را باعث افزایش تنش های منطقه ای می دانیم، افزود: باید با توسعه همکاری ها و رایزنی ها در راستای توسعه و تقویت آرامش و صلح و ثبات منطقه تلاش بیشتری کنیم.

مکرون با اشاره به اینکه به هیچ عنوان نقشی که سپاه قدس در نابودی داعش داشته را انکار نمیکنیم و قدردان این حضور هستیم، بر ادامه گفتگو ها و رایزنی ها برای تدوین نقشه راه در مسیر توسعه ثبات منطقه و کمک به حل بحران انسانی در یمن تاکید کرد.

رییس جمهور فرانسه خاطرنشان کرد: ما هرگز از گروه های تروریستی حمایت نکرده و اجازه اقدام علیه دیگر کشورها را ازفرانسه نخواهیم داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
حرف دل همه مردم ایران
Iran, Islamic Republic of
۰۴:۱۳ - ۱۳۹۶/۱۰/۱۳
0
0
اقدامات آشوبگران هیچ ربطی به مسائل معیشت مردم و گرانی‌ها در جامعه ندارد. این عده از خارج کشور هدایت می‌شوند، آنها ضدانقلاب هستند و شعارهای رسوای فتنه 88 را می‌دهند.


افراد آشوب‌طلب وقتی پرچم کشور را آتش می‌زنند و به اموال دولتی خسارت وارد می‌کنند و امنیت مردم را از بین می‌برند یعنی اینکه حرکت آنان یک حرکت ضدانقلابی و محاربه با نظام است. پس نباید کوتاه آمد.


آیا وقت پیچیدن طومار فتنه‌گران فرا نرسیده است؟! چرا عده‌ای سودجو باید مطالبات بحق مردم از دولت را به سمت تخریب اموال این مردم مظلوم منحرف کنند؟ آیا مسئولان امر همچنان نظاره‌گر می‌مانند؟


ما از دستگاه دیپلماسی کشور می‌خواهیم سفر مقامات اروپایی من‌جمله فرانسه را به ایران لغو کنند تا بتوانیم از پس هدایایی که وزیر خارجه انگلیس خبیث پیشاپیش برایمان فرستاده، که همان هدایت و مدیریت آشوب چندروزه اخیر می‌باشد، برآییم! این رفت‌وآمدها جز خسارت محض چیزی ندارد.


از طنزهای روزگار این است که شیطان بزرگ با تحریم‌های گسترده برای این ملت مشکل ایجاد می‌کند و بعد هم برای آنها اشک تمساح می‌ریزد و با این مردم اظهار دوستی می‌کند!!


پس از شفاف شدن مرز بین معترضین آسیب‌دیده در اقتصاد با آشوب‌طلبان ضدانقلاب باید شاهد برخورد قاطع دستگاه‌های امنیتی کشور با اراذل و اوباش و مزاحمین امنیت ملی باشیم.


دنیای عجیبی شده! همان کسانی که سال 88 فتنه برپا کردند مصاحبه کرده و می‌گویند می‌خواهند جلوی فتنه را بگیرند! به قول معروف تو جیب ما را نزن جلوی دزد گرفتنت پیشکش!


شک نباید کرد که این حوادث اخیر نیز دنباله فتنه سال 88 است.


اراذل و اوباش در شهر دورود لرستان تا توانسته‌اند شرارت کرده و به بیت‌المال خسارت زده‌اند. چند شهروند بی‌دفاع را کشته‌اند. آیا اراده‌ای برای برخورد با این اغتشاشگران وجود ندارد؟


افرادی که در سال 88 در اقدامی غیرقانونی و برای یک دروغ محض هواداران‌شان را به خیابان‌ها کشیدند و امکان آن فتنه خسارت‌ بار را فراهم کردند امروز نیز صحبت از مدارا و اجازه برپایی تظاهرات قانونی می‌کنند و به گونه‌ای چراغ سبز به تخریب‌کنندگان اموال عمومی می‌دهند. گویا از دیدگان آنان موج این اغتشاشات به این زودی‌ها نباید متوقف شود!


برخی از سیاسیون اعتراضات شهر مشهد را در روزهای ابتدایی به جناح‌های سیاسی رقیب منتسب کردند اما با گذشت زمان همان‌ها خواستار برگزاری راهپیمایی و اعتراض قانونی شدند. خوب است از ابتدا سنجیده‌ سخن بگوییم.


مدعیان اصلاحات دست پخت‌شان را مشاهده کردند، وقتی خواسته یا ناخواسته به آمریکا ‌گرا بدهند حاشیه بروند و دشمنان را بزک‌کنندو راه صحیح حل مشکلات اقتصادی را مدنظر قرارندهند، موقعیتی پیش می‌آید که دشمنان طمع می‌کنند که فضولی‌های بیشتری در امور داخلی ایران داشته باشند.


نقد و انتقاد پذیری یعنی اگر ایرادی در کار دیده‌ شد و اعلام گردید، آن را برطرف کنند، وقتی می‌گویند قاچاق، تولید داخلی را به زمین می زند جلوی واردات بی‌رویه را بگیرند، وقتی می‌گویند چرا عده‌ای نورچشمی از رانت استفاده می‌کنند باید جلوی آنها ایستاد اگر چه از نزدیکان مسئولان باشند، وقتی برخی قراردادهای نفتی خسارت محض است یعنی افرادی امین و ذی‌صلاح آن را بررسی کنند و با متخلفین برخورد شودو... اینهاست که وقتی عده‌ای برای خواسته حقشان بر می‌شوراند عده‌ای سودجو و فتنه‌گر سردمداران حرکت می‌شوند و به کشور و ملت خسارت وارد می‌کنند ...آقای رئیس جمهور! دولت باید انتقادپذیر شود.


از سخنان یکشنبه ‌شب آقای روحانی درست یا غلط مدارا کردن با آشوبگران برداشت می‌شد. ولی این عده معدود آشوبگر به پرچم جمهوری اسلامی ایران، تصاویر شهدا و حتی قرآن و اسلام و مردم آزاده ایران اهانت کردند. با کسانی که به ارزش‌ها احترام ‌نمی‌گذارند چگونه می‌توان مدارا کرد.


اگر فتنه‌گران 88 با عملکرد ناراضی‌تراش‌شان در سال‌های اخیر مید‌ان‌دار نمی‌شدند شاهد آشوب و اغتشاش و فرود آمدن خسارت به بیت‌المال و ازهمه مهم‌تر مخدوش شدن امنیت مردم نبودیم.


جناب آقای آملی لاریجانی! مردم از بی‌عدالتی به ستوه آمده‌اند نجومی‌بگیران، اختلاس‌کنندگان، قاچاقچیان سازماندهی شده و... باید مجازات شوند. اکثر مردم با حقوق یکی دو میلیون یک ماه را با اجاره منزل، داشتن دانش‌آموز و دانشجو و بعضا عروس و داماد سپری می‌کنند آن وقت چرا بعضی ده‌ها میلیون درآمد از بیت‌المال داشته باشند؟ اقدام انقلابی لازم است تا جامعه تسکین پیدا کند.


دولت می‌تواند برنامه مناظره زنده با حضور منتقدین مردمی برگزار کند تا از زبان مردم به مشکلات گوش دهد و پاسخگو باشد. این مایه ‌دلگرمی مردم خواهد بود.


وقایع اخیر اگر چه تلخ و ناگوار بودولی اگر اراده کنیم می‌تواند جلوی لجن پراکنی (دروغ، فساد، فحشا و...) در شبکه‌های خانمان برانداز تلگرام و اینستاگرام را بگیرد و شبکه ملی را استارت بزند و همدلی‌ها و دوستی‌ها دوباره به خانواده‌ها بازگردد.


نظرم این است که تعطیل کردن تلگرام اقدام خوبی است. پیشنهاد می‌کنم نرم‌افزارهایی مثل سروش را تجهیز و جایگزین تلگرام بکنند.


رئیس‌جمهور به اعضای دولت گفت شرایط انتقادات مردم را فراهم کنید!‌ «اهلا و سهلا» ولی به شرط اینکه منتقدین را به جهنم حواله ندهید!


آن کسانی که وعده حل مشکلات در 100 روز را داده بودند بعد از گذشت 5 سال صحبت از نیاز به زمان بیشتر می‌کنند. ولی واقعیت این است که حل مشکلات کشور در گرو قطع امید از خارج، نگاه به داخل و تلاش جهادی مسئولان است که کاش روزی در این دولت و دولتمردان دیده شود.


دولت می‌گوید باید خواسته مردم را شنید اما نمی‌گوید که چرا تلفن‌های ارتباط مردمی با دولت مدت‌هاست که قطع است؟!


به عنوان یک پژوهشگر عرض می‌کنم مردم از وضع گرانی و سختی معیشت و همچنین نداشتن امنیت شغلی و خلاصه ناکارآمدی دستگاه‌های اجرایی ناراحت هستند. مسئولان دلسوز کشور باید دلسوزانه هم‌اندیشی کرده راه‌حلی بیندیشند.


با توجه به آشکار شدن پرونده فتنه‌گران سال 88 و با توجه به اشتراک شعارهای 88 و 96 چرا عده‌ای بی‌بصیرت به جای فکر برای رفع مشکلات واقعی این مردم، باید تمام دغدغه و فکرشان رفع حصر سران خائن فتنه‌گر سال 88 باشد؟!


آقای روحانی نگفتند، تا شهریور 96 هر ایرانی 5 تا 10 میلیون تومان سهام عدالت خود را دریافت می‌کند؟‌ الان در دی ماه هستیم پس کو؟ ‌پس چی شد؟! 5 سال پیش قول دادند، کاری کنند که مردم به یارانه‌ها نیاز نداشته باشند، پس چی شد؟! آیا وضع مردم و سفره‌هایشان بهتر شده است؟! آیا مشکل مردم برگزار نشدن کنسرت و عدم ورود زنان به استادیوم‌های ورزشی بود؟!


فرزندم بعد از ازدواج یارانه‌اش قطع شد و دیگر به حسابش واریز نشد، پیگیری‌هایی که کردیم بدون پاسخ مانده است. مسئولین صحبت از شفاف‌سازی می‌کنند در حالی که چنین موضوعاتی ساده‌ترین پاسخ را دارد که نمی‌دهند.
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: