کد خبر: ۷۵۲۵۲۱
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۶ - ۲۲:۲۶
تعداد بازدید: ۳۵۹
کارگاه تولیدی عسل تقلبی توسط کارشناسان معاونت غذا و دارو تبریز کشف و پلمب شد.
کارشناسان مواد خوراکی و آشامیدنی این معاونت در پی اطلاعات واصله و بررسی‌های به عمل آمده به محل تولید و بسته‌بندی عسل تقلبی واقع در کندرود مراجعه و مقادیر زیادی عسل فله و بسته‌بندی‌شده تقلبی را توقیف کردند.

به گزارش خبرداغ به نقل از  روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز، تولید عسل در این کارگاه غیرمجاز کاملا غیربهداشتی و دیگ‌های تولید عسل بدون رعایت مسائل بهداشتی بوده و به‌صورت دستی از مواد غیرمجاز، شکر و اسانس در ظروف شیشه‌ای پر می‌شد.

کشف ۵ تن عسل تقلبی در تبریز+ تصاویر

در این بازدید بیش از 5 تن عسل تقلبی بسته‌بندی شده با برندهای مختلف و مقادیر زیادی برچسب و کارتن کشف و توقیف گردید.

قابل ذکر است پرونده فرد خاطی به مراجع قضایی جهت بررسی و رسیدگی های قضایی ارجاع شد.

کشف ۵ تن عسل تقلبی در تبریز+ تصاویر

روابط عمومی معاونت غذا و دارو از عموم شهروندان خواست هنگام خرید هر نوع محصول خوراکی و آشامیدنی به شماره پروانه ساخت درج شده در برچسب محصول دقت کنند و موارد مشکوک، غیر مجاز و هر گونه شکایات از محصولات تولیدی خوراکی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی را با شماره تلفن های 34421924 و 34429394 یا بصورت حضوری به معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تبریز اطلاع دهند تا در اسرع وقت اقدامات لازم در این خصوص انجام گیرد.

کشف ۵ تن عسل تقلبی در تبریز+ تصاویر

منبع: فارس

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: