کد خبر: ۷۵۲۵۰۸
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۸
تعداد بازدید: ۴۹۳
مردم کره شمالی چگونه کریسمس را جشن می‌گیرند؟
نظام سیاسی کره‌شمالی به دلیل کمونیستی بودن کاری کرده که مردم نمی‌دانند عیسی مسیح کیست. آنان رهبر کره شمالی را خدا و همه چیز خود می‌دانند.
مردم کره شمالی چگونه کریسمس را جشن می گیرند؟ این سوالی است که ممکن است برای هر فردی مطرح شود در کشوری که مذهب ممنوع است و کمونیستی است به نظر می‌رسد مردم نمی‌دانند که عیسی مسیح کیست چرا که خاندان «کیم» برای آنان تبدیل به خدا شده است و دولت از طریق دستگاه‌های تبلیغاتی خود به این باور دامن زده است. 

به گزارش خبرداغ ، روزنامه «ایندیپندنت» در گزارشی اختصاصی به برگزاری مراسم کریسمس آن هم به طور مخفیانه در کره شمالی پرداخته است و می‌نویسد: «دولت کره شمالی به شدت کار می‌کند تا اطمینان حاصل کند که اطلاعات درباره تعطیلات و اعیاد مذهبی وارد آن کشور نمی‌شود و مردم کره شمالی در این‌باره بی‌اطلاع باقی می‌مانند تا هوس برگزاری جشن کریسمس را نکنند. برای برگزاری جشن کریسمس در درون سرکوب‌گر‌ترین کشور که رویکردی خشن علیه دین دارد عاملان جشن ممکن است با خطر زندان، شکنجه و حتی اعدام مواجه شوند. «کانگ جیمین» که در پیونگ یانگ بزرگ شده است می‌گوید: «در کره شمالی کریسمس وجود ندارد. من در این باره چیزی نمی‌دانستم». این جوان ۳۱ساله به «ایندیپندنت» می‌گوید که نظام سیاسی کره‌شمالی به دلیل کمونیستی بودن کاری کرده که مردم نمی‌دانند عیسی مسیح کیست. آنان رهبر کره شمالی را خدا و همه چیز خود می‌دانند. 

جشن مخفیانه کریسمس در بسته‌ترین کشور کمونیستی جهان؛ اینجا کسی عیسی مسیح را نمی‌شناسد!

این روزنامه می‌افزاید: «علیرغم آن که کریسمس در کره‌شمالی ممنوع است جشن تولد «کیم جونگ سوک» مادربزرگ کیم جونگ اون برگزار می‌شود. مردم این جشن تولد را روز زایش انقلابی می‌دانند و به زیارت در محل تولد او در شهر هوئریونگ در شمال شرقی کره شمالی می‌روند. این روزنامه اشاره می‌کند که با این حال، جشن تولد کیم جونگ ایل و کیم جونگ اون مهم‌تر است. 

کانگ می‌گوید زمانی که در کره شمالی بود هیچ چیزی درباره جشن مسیحیان نمی‌دانست. او می‌گوید: «من هیچ مسیحی و یا کسی که به خدا باور داشته باشد را نمی‌شناختم. دولت کره شمالی همه رسانه‌ها از جمله اینترنت را کنترل می‌کند. افرادی که می‌دیدم هیچ یک عیسی مسیح را نمی‌شناختند». 

ایندیپندنت در ادامه می‌نویسد با این حال، وضعیت همیشه این‌گونه نبوده است. پیونگ یانگ پیش از جنگ دو کره مسیحیانی داشت. همچنین واعظان مسیحی که در شمال کره فعالیت‌های تبلیغی انجام می‌دادند. کانگ می‌گوید: «در حدود ۶۰ سال پیش این کشور بسیار مسیحی بود و مردم آن را «اورشلیم شرقی» نام نهاده بودند». 

جشن مخفیانه کریسمس در بسته‌ترین کشور کمونیستی جهان؛ اینجا کسی عیسی مسیح را نمی‌شناسد!

او می‌گوید از سال ۱۹۹۶ میلادی عده‌ای از افرادی که از کره شمالی فرار کرده بود با کشیشانی در چین ارتباط برقرار کردند و سپس به کره‌شمالی بازگشتند تا فعالیت‌های تبلیغی انجام دهند با این حال، فعالیت‌های آنان زیرزمینی بود. کانگ می‌گوید با این وجود، ندیده بود که هیچ‌کسی در کره شمالی بگوید که مسیحی است. او می‌گوید همگان از مجازات‌های شدید اعمال شده علیه افرادی که به مسیحیت گرویده بودند آگاه بوده‌اند. «شما نمی‌توانید بگویید مسیحی هستید اگر بگویید به اردوگاه زندانیان فرستاده می‌شوید. شنیده بود که یک خانواده که به خدا باور داشتند توسط پلیس مخفی به زندان فرستاده شده بودند. آنان اکنون فوت کرده‌اند؛ به همراه فرزندان‌شان یک کودک ده ساله و یک کودک هفت ساله. همگی جان باختند. یکی از دوستان من که در پلیس مخفی کار می‌کرد می‌گفت که آنان یک خانواده مسیحی را گرفتند که درصدد بودند تا مردم را تشویق به گرویدن به مسیحیت کنند. آنان تلاش می‌کردند تا اعضای خانواده را تخلیه اطلاعاتی کنند و در این‌باره بفهمند آنان کجا درباره خدا آموخته بودند و چگونه کتاب مقدس (انجیل) را دریافت کرده بودند. آنان به اعضای خانواده گفته بودند اگر اطلاعات لازم را بدهند به آن‌ها غذا می‌دهند. خانواده اما هیچ چیزی نگفتند و غذا هم نخوردند. در نهایت همه اعضای خانواده جان باختند». 

کانگ می‌گوید البته در حدود ۵ کلیسا در کره شمالی وجود دارند که تحت کنترل شدید دولت هستند اما شهروندان عادی نمی‌توانند به آنجا بروند. او می‌گوید: «اگر از شهروندان بپرسید آیا شما کلیسا دارید آنان می‌توانند بگویند البته که داریم ما همه چیز داریم چون که ما یک کشور آزاد هستیم و سپس در قالب یک تور به جهانگردان خارجی کلیساها را نشان می‌دهند. در نتیجه، کلیساها نمایشی برای خارجی‌ها هستند تا نشان داده شوند در کره شمالی آزادی مذهبی وجود دارد». 

کانگ که اکنون ۳۱ ساله است در سن ۲۰ سالگی در سال ۲۰۰۷ میلادی از کره شمالی فرار کرد. او و خواهرش شش بار پیش از آن که به چین برسند بازداشت شدند اما هر بار با پرداخت رشوه آزاد شد. او در نهایت با پرداخت ۱۰ هزار دلار به یک واسطه توانست به چین برود و بار دیگر با دلال دیگری ارتباط برقرار کرد و با خرید پاسپورت غیر‌قانونی به بریتانیا رفت و پناهنده شد. او می‌گوید غیرممکن است که تعداد مسیحیان در کره شمالی را بتوان تخمین زد. با این حال می‌گوید احتمالا بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ هزار نفر هستند.  
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: