
به گزارش
خبرداغ به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی قزوین ، «مونا تاچه بندها»، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه شبکه بهداشت – درمان
شهرستان البرز اظهار کرد: نان جو حجیم نمیشود و طعم آن به تلخی میزند، در
غیر این صورت، اگر نان جو خریداریشده، حجیم و خوشطعم بود، از آرد جو
تهیه نشده یا در بهترین حالت از 10 درصد آرد جو و مابقی از آرد گندم، تهیه و
رنگ آن به مدد شربت مالت (قند جو) تیره شده است، مصرف چنین نانی برای
افرادی که مشکل وزن یا قند خون دارند، چندان سودی ندارد.
وی
خاطرنشان کرد: نان جو واقعی، بیشباهت به تکه چوب نیست، ضمن اینکه انرژی
موجود در نان جو، تفاوت چشمگیری با نان گندم ندارد و موصوف کردن نان جو
بهعنوان «رژیمی» و بدتر از آن «دیابتی»، بیمعنی است.