کد خبر: ۷۴۹۷۳۵
تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۴:۵۶
تعداد بازدید: ۵۱۱
در فاصله یک روز تا بازی حساس با سپاهان در روز پایانی نیم فصل نخست شوک بزرگی به استقلالی ها وارد شد.
شوک جدید به استقلال/ وینفرد شفر در راه استرالیا!به گزارش خبرداغ به نقل از جام نیوز،در فاصله یک روز تا بازی حساس با سپاهان در روز پایانی نیم فصل نخست شوک بزرگی به استقلالی ها وارد شد.

 

در شرایطی که استقلال خود را برای بازی حساس با سپاهان در روز پایانی نیم فصل نخست آماده می کرد قرار گرفتن نام وینفرد شفر در میان کاندیداهای فدراسیون استرالیا برای هدایت کانگوروها در جام جهانی 2018 شوک جدیدی را به آبی های پایتخت وارد کرد.

 

پیرمرد آلمانی که تنها دو تا سه ماه از حضورش روی نیمکت استقلال می گذشت بعد از نارضایتی و گله هایی که از عدم اجرای تعهدات باشگاه و پشتیبانی لازم از برنامه های او برای رساندن تیم به دوران اوج داشت از دیروز با پیشنهاد هدایت استرالیا روبرو و مذاکراتی نیز با نماینده کانگوروها داشت تا برای ماندن در استقلال با تردیدهایی روبرو شود.

 

شفر که با وجود پا به سن گذاشتن همچنان یکی از مربیان صاحب نام در جهان محسوب می شود این روزها در حالی یکی از گزینه های هدایت استرالیا محسوب می شود که نزدیکان به این مربی مدعی هستند او برای تجربه آخرین تورنمنت بزرگ ملی در روسیه 2018 بدجوری وسوسه شده و هیچ بعید نیست عطای کار در استقلال را به لقایش بسپارد و تصمیم به پایان دادن به اقمات کوتاه خود در تهران بگیرد.

خبرورزشی

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: