کد خبر: ۷۴۸۳۷۶
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۶ - ۲۱:۲۸
تعداد بازدید: ۳۲۵
روحانی در پایان جلسه روسای سه قوه:
جلسه روسای قوای مجریه، مقننه و قضاییه شامگاه شنبه به میزبانی رییس‌جمهور برگزار شد.
دستور هیات دولت از فردا بررسی لایحه بودجه ۹۷ است / امیدواریم به موقع لایحه تقدیم مجلس شود

به گزارش خبرداغ به نقل از  ایلنا، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی، آیت‌الله صادق آملی لاریجانی و علی لاریجانی در این نشست درباره مهم‌ترین مسائل کشور و منطقه با هم گفت‌وگو و تبادل نظر کردند.

رییس‌جمهور در پایان این جلسه و در جمع خبرنگاران درباره اهداف برگزاری جلسه سران سه قوه گفت: اولین موضوع مورد بحث در این نشست، وضعیت مردم عزیز ما در استان کرمانشاه بود. اولاً از همه آنهایی که اقدامات خوبی در زمینه کمک و امداد به مردم انجام دادند، تشکر می‌کنیم.

وی ادامه داد: ما از مردم مهربان و دلسوز کشورمان به ویژه خود مردم استان کرمانشاه، از مقامات دولتی، نیروهای مسلح و همه آنهایی که در این زمینه تلاش کردند، تشکر می‌کنیم و البته اقدامات بسیار زیادی باید انجام بگیرد مخصوصاً برای اسکان موقت عزیزان زلزله زده که هوا هم این روزها به تدریج در حال سرد شدن است و باید بتوانند تا زمان ساخت مسکن، یک زندگی قابل تحملی را در این ماه‌ها داشته باشند.

روحانی افزود: درباره اعتباراتی که از سوی دولت تخصیص داده شد نیز مباحثی در این جلسه مطرح شد و معتقدیم این دغدغه همه ما است و اگر امکان انجام کمک‌های بیشتری نیز وجود دارد، باید انجام دهیم.

وی با تقدیر از صبر و بردباری مردم که دچار این حادثه شدند، برای مصدومان آرزوی شفا و برای عزیزانی که از دست رفتند، آرزوی رحمت و غفران الهی کرد.

رییس‌جمهور با بیان اینکه در این جلسه همچنین درباره بودجه سال آینده که اولین بودجه‌ای است که توسط دولت دوازدهم به مجلس شورای اسلامی تقدیم خواهد شد، نیز گفت‌وگوهای خوبی انجام گرفت، اظهار داشت: دولت راجع به منابع درآمدی و هزینه‌هایی که وجود دارد و مشکلاتی که در سال‌های گذشته در بودجه وجود داشته و کارهایی که راجع به بودجه باید در سال جاری انجام شود، اقداماتی را شروع خواهد کرد و دستور هیأت دولت از فردا به طور همه روزه، صبح و بعدازظهر راجع به بودجه سال ۹۷ است و امیدواریم به موقع بوجه را تقدیم مجلس کرده و مجلس شورای اسلامی هم همه تلاش خود را در این راستا انجام دهد.

روحانی با اشاره به اینکه در این نشست درباره کمک‌ها و هماهنگی‌هایی که سه قوه باید در راستای رونق اقتصادی انجام دهند نیز صحبت کردیم، تصریح کرد: وضع سپرده‌گذاران برخی از مؤسسات اعتباری که دچار مشکل شده بودند نیز در ادامه مباحث جلسات گذشته مورد بررسی قرار گرفت؛ از جلسات پیش تصمیمات خوبی در این زمینه اتخاذ کرده بودیم و ظرف هفته‌های گذشته نیز هماهنگی خوبی به وجود آمد و امیدوارم در سایه هماهنگی امروز بین سه قوه، برخی از مؤسسات دیگری که سپرده‌گذاران آنها دچار مشکل هستند بتوانند پولشان را دریافت کنند و این در حالی است که اگر این هماهنگی‌ها انجام نمی‌گرفت، طبق روال عادی اجرای آنها خیلی طولانی‌تر می‌شد.

رییس‌جمهور افزود: نشست سران قوا عمدتاً برای تسریع در امور است و هماهنگی مسایلی که انجام آنها به طول می‌انجامد، در این جلسات مطرح و امور به پیش می‌رود؛ البته در این جلسه موضوعات دیگری هم مطرح شد که چون در این جلسه ناتمام ماند، در جلسات بعدی و پس از تکمیل به اطلاع مردم خواهد رسید.

روحانی با اشاره به اینکه در این زمینه در شورای عالی امنیت ملی، بحث‌هایی را انجام داده و بعد هم در این زمینه اقدام می‌کنیم، عنوان کرد: خوشبختانه امروز مردم لبنان بر مشکلاتی که پیش‌روی آنها بود فائق می‌آیند و ملت عراق نیز بر مشکلاتی که در این کشور برای تجزیه بود، فائق آمدند و امیدواریم با همکاری‌هایی که کشورهای منطقه انجام می‌دهند، شاهد صلح و ثبات در این منطقه و امیدآفرینی و توسعه آفرینی برای همه مردم منطقه باشیم.

رییس جمهور اظهار امیدواری کرد: ملت ایران در سایه این اتحاد و ثبات بتواند به فعالیت‌های اقتصادی‌اش بیش از پیش ادامه دهد و قوای سه گانه هم در این زمینه تاکنون حمایت کرده و از این پس نیز حمایت بیشتری برای رونق اقتصادی انجام خواهند داد.



بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: