کد خبر: ۷۴۸۲۳۱
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۳۹۶ - ۰۸:۲۹
تعداد بازدید: ۲۳۷
روسیه، ایران و ترکیه با ارسال نامه مشترکی به دبیر کل سازمان ملل متحد و ارسال متن بیانیه مشترک روسای جمهور سه کشور در مورد سوریه که روز پنجشنبه در سوچی به تصویب رسید ، از وی درخواست کردند که این متن بعنوان سند شورای امنیت منتشر شود.
نامه مشترک ایران، روسیه و ترکیه به دبیرکل سازمان ملل راجع به مصوبات نشست سوچی
به گزارش خبرداغ،این نامه بصورت مشترک به امضای غلامعلی خوشرو سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران ، واسیلی نبنزیا سفیر و نماینده دائم روسیه و فریدون سینیرلیگلو سفیر و نماینده دائم ترکیه نزد سازمان ملل متحد رسیده است.

در این بیانیه که روز 22 نوامبر و در جریان دیدار سه جانبه روسای جمهور به تصویب رسید بر عزم سه کشور برای ادامه همکاریهای سه جانبه با هدف استقرار صلح و ثبات در سوریه تاکید شده است.

همچنین با اذعان بر نقش سازنده پروسه آستانه در ایجاد مناطق تنش زدایی و کاهش خشونت ها ، بر لزوم ادامه روند آستانه تاکید شده است .

روسای جمهور سه کشور همچنین ابراز امیدواری کرده اند که حل بحران سوریه از طریق همکاری میان ایران ، روسیه و ترکیه تاثیر مثبتی بر وضعیت عمومی منطقه داشته باشد و از خطر تنش های قومی و فرقه ای خواهد کاست.
سه رئیس جمهور روسیه ، ایران و ترکیه با ارسال نامه مشترکی به دبیر کل سازمان ملل متحد و رئیس شورای امنیت و ارسال متن بیانیه مشترک روسای جمهور سه کشور در مورد سوریه که روز پنجشنبه در سوچی به تصویب رسید ، از وی درخواست کردند که این متن بعنوان سند شورای امنیت منتشر شود. این نامه بصورت مشترک به امضای غلامعلی خوشرو سفیر و نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران ، واسیلی نبنزیا سفیر و نماینده دائم روسیه و فریدون سینیرلیگلو سفیر و نماینده دائم ترکیه نزد سازمان ملل متحد رسیده است.

در این بیانیه که روز 22 نوامبر و در جریان دیدار سه جانبه روسای جمهور به تصویب رسید بر عزم سه کشور برای ادامه همکاریهای سه جانبه با هدف استقرار صلح و ثبات در سوریه تاکید شده است.

همچنین با اذعان بر نقش سازنده پروسه آستانه در ایجاد مناطق تنش زدایی و کاهش خشونت ها ، بر لزوم ادامه روند آستانه تاکید شده است .

روسای جمهور سه کشور همچنین ابراز امیدواری کرده اند که حل بحران سوریه از طریق همکاری میان ایران ، روسیه و ترکیه تاثیر مثبتی بر وضعیت عمومی منطقه داشته باشد و تنش های قومی و فرقه ای را کاهش دهد.
سه رئیس جمهور تصمیم دارند در صورت لزوم نشست های دیگری بر گزار کنند .
منبع: تسنیم

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: