کد خبر: ۷۴۷۹۱۰
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۶ - ۱۳:۲۶
تعداد بازدید: ۲۵۴
وزیر ورزش از طریق یکی از اعضای هیئت مدیره به مدیرعامل مستعفی باشگاه پرسپولیس اعلام کرد با استعفای او موافقت شده است.
نحوه اعلام موافقت وزیر ورزش با استعفای طاهری به گزارش خبرداغ به نقل از جام نیوز،وزیر ورزش از طریق یکی از اعضای هیئت مدیره به مدیرعامل مستعفی باشگاه پرسپولیس اعلام کرد با استعفای او موافقت شده است.

 

علی‌اکبر طاهری در حالی که منتظر بود برای صحبت در مورد استعفایش جلسه‌ای با مسعود سلطانی‌فر، وزیر ورزش و جوانان داشته باشد، اما از طریق واسطه‌ای متوجه شد که وزیر با استعفای او موافقت کرده است.

 

حمیدرضا گرشاسبی، عضو هیئت مدیره و سرپرست موقت باشگاه پرسپولیس صبح امروز (چهارشنبه) در تماسی با طاهری اعلام کرد وزیر ورزش با استعفایش موافقت و برای او آرزوی موفقیت کرده است. این پیغام به شکلی به اطلاع طاهری رسیده که گویا حضورش در هیئت مدیره باشگاه هم از نظر وزیر پایان یافته است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: