کد خبر: ۷۴۷۵۳۶
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۶ - ۱۲:۵۸
تعداد بازدید: ۴۴۶
تیم ملی آرژانتین در جام جهانی 2014 با گل لیونل مسی، ایران را شکست داد.
روایتی از جام جهانی 2014؛ کی‌روش گفت مسی مثل مار است!

به گزارش خبرداغ ،تیم ملی آرژانتین در جام جهانی 2014 با گل لیونل مسی، ایران را شکست داد.

 

امیرحسین صادقی مدافع سابق استقلال و تیم ملی، تجربه حضور در دو جام جهانی را دارد. او در جام جهانی 2014 هم بازیکن تیم ملی بود. صادقی در برنامه آنتن خاطره‌ای جالب از بازی با آرژانتین گفت که شنیدن آن، حتی با وجود گذشت سه و نیم سال از آن مسابقه، همچنان جالب است.


صادقی گفت: در جام جهانی 2014 ما اصلا به آرژانتین فکر نمی کردیم. کی روش برنامه اش روی نتیجه گیری در بازی اول مقابل نیجریه بود. یک ماه و نیم روی نیجریه کار می کردیم و بعد از بازی اول، آنالیزها روی آرژانتین شروع شد. کی روش، مسی را مثل ماری تشبیه کرد که نباید اجازه بدهیم حرکت عمقی انجام دهد.

 

ما جوری مقابل او قرار می گرفتیم که نتواند یارش را ببینید و با او یک - دو کند اما اشتباهی که در استقرار یکی از هافبک ها اتفاق افتاد باعث شد مسی کارش را بکند. صحنه گل مسی هنوز جلوی چشمم است. او قوچان نژاد را جاگذاشت و توپ را زد. من برگشتم و دیدم که توپ وارد دروازه ما شد. به نظرم آن توپ را می‌شد گرفت. صحنه تلخی بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
نظر شما
در زمینه ی انشار نظرات مخاطبان رعایت چند نکته ضروری است
لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید خبر داغ مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است خبر داغ از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب, توهین یا بی احترامی به اشخاص ,قومیت ها, عقاید دیگران, موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه های دین مبین اسلام باشد معذور است. نظرات پس از تایید مدیر بخش مربوطه منتشر میشود.
نام:
ایمیل:
* نظر: