با توجه به اینکه پرسپولیس در روزهای گذشته شدیدا درگیر مساله دریافت مجوز برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا بوده و کارهای روی زمین مانده فراوانی داشته عدم حضور علی اکبر طاهری در این شرایط حساس با توجه به احتمال حذف سرخپوشان باعث دلخوری مسوولان رده بالای وزارت ورزش شده و آنها استعفای وی را دور از اصول مدیریتی ارزیابی کردهاند. به نظر میرسد بی تفاوتی طاهری در قبال شرایط بحرانی اخیر شرایط را به گونهای پیش برده که وزارت ورزش به صورت جدی به موضوع انتخاب جانشین علی اکبر طاهری ورود خواهد کرد.
آنچه که این روزها هواداران پرسپولیس و اعضای هیات رئیسه این تیم به آن امیدوار هستند این است که طاهری از استعفای خود پشیمان شده و پس از بازگشت از سفر دوباره سکان مدیریت سرخپوشان را برعهده بگیرد. از سوی دیگر نیز به نظر می رسد مدیران سطح بالای ورزش نیز به سبب موفقیت طاهری در مدیرعاملی پرسپولیس بر این عقیده هستند که بهترین گزینه برای حضور در راس هرم مدیریتی باشگاه، علی اکبر طاهری است. اما در صورت عدم موافقت وی، بدون شک یک چهره جدید جایگزین زمامدار ۳ ساله باشگاه پرسپولیس خواهد شد.
گزینه اول- گوشه چشم عابدینی به مدیرعاملی پرسپولیس
در طول ۲ دهه گذشته هر بار یکی از مدیرعاملان باشگاه پرسپولیس برکنار یا استعفا می داد، اولین نامی که به عنوان جانشین مطرح می شد، امیر عابدینی بوده است. این بار نیز نام امیر عابدینی مطرح است که به روایتی موفقترین مدیرعامل پرسپولیس در تاریخ حیات پرسپولیس بوده است. در کنار عابدینی نیز گزینه های دیگری از طیف مدیر عاملان سابق باشگاه پرسپولیس هستند که در صورت هماهنگی با سیاست های وزارت ورزش و دولت یازدهم می توانند بر کرسی مدیرعاملی این باشگاه تکیه بزنند.
گزینه دوم- علاقه مندان به مدیرعاملی پرسپولیس
بدون شک هستند افرادی که هم در حال حاضر و هم در گذشته همواره علاقه داشته اند بر جایگاه مدیرعاملی پرسپولیس تکیه بزنند و تغییر دولت ها نیز نتوانسته آنها را از این خواسته دور کند. بهروز منتقمی جزو افرادی است که همواره علاقه داشته به این سمت دست یابد اما هر بار یک گزینه دیگر از منتقمی سبقت گرفته و بر این جایگاه نشسته است. از سوی دیگر نیز حمیدرضا گرشاسبی نیز یکی از گزینه های احتمالی و علاقه مند به مدیرعاملی پرسپولیس است که حالا به مرد دوم اجرایی آنها تبدیل شده و به پیشنهاد خود طاهری پس از رفتن وی به عتبات عالیات سرپرستی موقت پرسپولیس را در دست گرفته است. گرشاسبی با سابقه سالها کارمندی سازمان تربیت بدنی سابق یک مهره خودی به حساب می آید.
گزینه سوم- شاید محمد دادکان
رئیس اسبق فدراسیون فوتبال کشورمان هم جزو افرادی است که بارها نامش به عنوان مدیرعامل احتمالی پرسپولیس بر سر زبان ها افتاده اما دادکان نیز هیچگاه به این سمت دست نیافته است. دادکان برای احراز این سمت کاملا مناسب و واجد شرایط است اما به سبب مستقل بودن و امتیاز ندادن به این و آن، طبعا محبوب کسانی نیست که دوست دارند مقام اول اجرایی پرسپولیس آدم قدرتمند و مستقلی نباشد. آمدن او به معنای ابقای برانکو ایوانکوویچ به سبب ارادت طولانی و قدیمی این دو نفر به یکدیگر است و این چیزی است که باشگاه بیشترین بهره را از آن خواهد برد اما معلوم نیست که تغییر دهندگان احتمالی طاهری در پی چنین بهرههایی باشند و تصمیمهایشان در این راستا و یا چیزهایی از این قبیل اتخاذ شود.
گزینه چهارم- شاید یکی از این چند نفر
در بین نام هایی که برای مدیرعاملی پرسپولیس مطرح می شود نام مهدی محمد نبی دبیر کل سابق فدراسیون فوتبال و حتی محمد حسن انصاری فرد نیز شنیده می شود. نبی که پس از مدتی دوری از فدراسیون فوتبال به این نهاد بازگشته فردی اهل تعامل و آرام و استاد در حرکت در مسیرهای تعیین شده و معتدل است. انصاریفرد هم با اینکه دو روز پیش در مصاحبهای گفت دورخیزی برای ابراز مجدد پست مدیرعاملی پرسپولیس نکرده، اما از بازگشت به سمت سابقش شادمان خواهد شد.
بدون شک هر گزینه ای که بتواند مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس را تصاحب کند، کار سختی در پیش دارد؛ چراکه علی اکبر طاهری به قدری خوب و موفق ظاهر شده که هدایت سکان پرسپولیس برای جانشین وی امری دشوار خواهد بود. در این بین نباید از نظر تماشاگران پرسپولیس هم به راحتی گذشت که اکثر قریب به اتفاق آنها رای و نظر به ابقای علی اکبر طاهری به عنوان مدیرعامل پرسپولیس دارند.